Öğretmen

5 Bin Ücretli Öğretmen Atama Tercihleri Başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı personel genel müdürlüğü tarafından yeni bir duyuru yayımlandı ve (5 bin ücretli öğretmen) MEB’e Bağlı Resmî Eğitim Kurumlarında Ek Ders Ücreti Karşılığında Görev Yapanların Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Başvuruları başladığı ifade edildi.

Yayımlanan duyuruda ise;

“Bakanlığımıza Bağlı Resmî Eğitim Kurumlarında Ek Ders Ücreti Karşılığında Görev Yapanların Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Başvurusu İçin Tıklayınız.” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum

  1. Çok haksız bi alım oldu bu normal alımda sinifcilarin dincilerin düşük puanla alındığı yetmiyormuş gibi bu alimdada 50 ye kadar dusurulup yine bu bölümlere ayrıldı kontenjanların yüzde doksanı bu haksızlık ne zaman düzeltilecek yeter artık bıktık edebiyatçıların yüksek puanla yok denecek kadar kontenjanla alınmalarına ki buna alım denirse 2 3 kişi aldıkları sayılır

  2. Tecrübe ataması dendi,
    12 yıl çalışan açıkta kaldı 2,5 -3 yıl çalışan başvurdu. Çünkü 540 pirimi kimi 30 gün yatarak 2,5 yılda doldurdu kimi 9 yılda 5 gün 10 gün yatarak dolduramadı. Ve haftada 30 saat derse girerek. Çalışma şartında ,ücretli atama haberinden sonra bir hafta bir okulda görev alarak bu şartı sağladı.