Banka Personeli Alım İlanları

Eylül Ayında Gişe İşlem Memuru Alımı Yapacağını İlan Eden Bankalar

Kadrosunda personel açığını bulunan dört farklı banka yayımladığı ilanlar ile banka personeli alımı yapmaya devam ediyor. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan bu alım ilanlarında ise farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda pozisyon bulunuyor. Bizlerde sizlere Gişe İşlem Memuru pozisyonu için yayımlanan alım ilanlarını derledik. İşte bilinmesi gereken detaylar;

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile Gişe İşlem Memuru alımı yapacağını duyuran dört banka bulunuyor. Ancak bu pozisyon farklı isimlerle de nitelendirildiği için adayların aramalarında bu noktaya dikkat etmesi gerekiyor. 

Bu kapsamda yayımlanan ilanlar arasında Gişe İşlem Memuru alımı yapacağını duyuran bankalar arasında Akbank, Burgan Bank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ve HSBC Bank bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank, Burgan Bank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ve HSBC Bank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanları için talep edilen başvuru koşulları çok farklılık gösteriyor. Özellikle bazı bankalar eğitim ve deneyim koşullarında seçici şartlar talep edebiliyorlar. Bu bağlamda sizlere bu başvuru koşullarını ana başlıkları halinde aktarıyoruz. İlanlara dair diğer detayları ise bankaların yayımladığı ilanlar üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

Adayların ayrıca işe alım sürecinde talep edilecek olan güvenlik soruşturması sonuçlarının da olumlu olması gerekiyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bankacılık sektörü için yayımlanan Gişe İşlemleri Memuru alım ilanlarına dair detayları genel özellikleri ile sizlere aktardık. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer siteleri üzerinden yapabilirler. İlanlara ulaşmak isteyen adaylar ise arama motoru Google’e Gişe Yetkilisi İş İlanları yazıp ara butonuna bastıklarında ilk çıkan arama sonucu üzerinden ilanlara ulaşabilirler. Adaylar ayrıca https://goo.gl/C6bDG2 bağlantısı üzerinden de ulaşabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA