Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası 81 Farklı Pozisyon İçin Personel Alımı Yapıyor! (Deneyimli, Deneyimsiz)

Yapı Kredi Bankası tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan ilanlarda çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi.

Türkiye genelinde bulunan Yapı Kredi Banka şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımının gerçekleştirilecek. İşte ilana yönelik tüm detaylar.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak olan kadrolar ise;

“BT İş Analisti, Ofis Destek Yetkilisi, Stratejik Planlama Uzmanı, YK Faktoring Kurumsal Kredi Tahsis Uzmanı,İş Analisti, Denetçi Yardımcısı, Alternatif Kartlı Ödeme Sistemleri Ürün Uzmanı, Kartlar Tutundurma Programı Uzmanı, ATM Kanal Geliştirme,Müşteri Deneyimi ve Satış Yöneticisi, YK Faktoring Ankara Şube Portföy Yönetmeni

KVKK Uyum Uzmanı, Yurtdışı Borçlanma Uzmanı, Veri Ambarı ve MIS & Kredi Skorlama Analisti, Merkezi Teminat Yönetimi ve Veri Kalitesi Uzmanı, Hazine Muhabir Bankalar Uzmanı, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Müfettiş Yardımcısı, Ar-Ge Yazılım Geliştirme Uzmanı, İnternet/Mobil Bankacılık Yazılım Geliştirmeci, Aktif Pasif Yönetimi&İştirakler Koordinasyon Uzmanı, Fiyatlama Danışmanlığı ve İzleme Uzmanı.

Stratejik Bilanço Yönetimi Uzmanı, Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü, Uzman İş Analisti, Yazılım Geliştirmeci, Mikro Krediler Arama ve Yapılandırma Yetkilisi, Faktoring Hazine ve Muhabir, Proje Finansmanı İş Geliştirme ve Raporlama Uzmanı, Kampanya Yönetimi Uzmanı, Yaptırımlar Uzmanı, Risk Metodoloji ve Modellemeleri Uzmanı-DENEYİMSİZ, Bireysel Ödemeler ve Nakit Yönetimi Ürünler Uzmanı.

Elektrik İşleri Uzmanı, Özlük ve Dokümantasyon Yönetimi Yetkilisi, Risk Metodolojileri ve Modellemeleri Uzmanı, Kurumsal ve Ticari Krediler Veri Yönetişimi Uzmanı, Analiz ve Karar Destek Uzmanı, WebSphere Uygulama Sunucusu Yöneticisi, Vergi Müşavir Yardımcısı.

İnsan Kaynakları Stajyeri, Müşteri Memnuniyeti Araştırmaları Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Kartlı Ödeme Sistemleri Kampanya Yönetimi Uzmanı, Bankacılık Ürünleri Satışı, Ticari Kredi Tahsis Uzmanı, KOBİ Kampanya Yönetimi Uzmanı.

Elektrik Mühendisi, Yazılım Geliştirmeci, Bireysel Kredi Tahsis Raporlama Uzmanı, Ticari Portföy Yönetmeni/Yönetmen Yrd, Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni, Elektrik İşleri Takım Lideri, Yazılım Geliştirmeci, İş Analisti, Proje Uygulama Uzmanı, Kurumsal Portföy Yönetmen Yardımcısı, Bankacılık Ürünleri Satışı ve Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi” olarak açıklandı.

Diğer kadro detayları için alt kısımda size vereceğimiz bağlantı adresini kullanabilirsiniz.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında; Bilgisayar kullanma yeteneği üst düzey, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması, kadrolara göre ikamet ve istenilen yaş şartına uygun olmak, tecrübeli veya tecrübesiz olmak şartlarına yer verilirken kadrolara göre değişiklik gösteren başvuru şartlarına size verdiğimiz bağlantı adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İlan detayları için: https://goo.gl/De5KEZ (Web adresini tarayıcınızın arama satırına yazarak söz konusu ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum