Öğretmen

Öğretmenlere 1130 TL Hazırlık Ödeneği Verilecek!

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 32’nci maddesinde yer alan detaylara göre öğretmenlere hazırlık ödeneği verilecek.

Buna göre; her yıl, eğitim ve öğretim yılının başında hesaplara aktarılan hazırlık ödenekleri bu yıl 80 TL zamlı olarak hesaplara yatırılacak.

Söz konusu tutar 2017 yılında memur sendikaları ile hükümet arasında imzalanan toplu sözleşmede belirlenmişti.

Ayrıca bu detaylara göre; geçen yıl bin 50 lira olan hazırlık ödeneği, bu yıl bin 130 lira olarak hesaplara yatırılacak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanun’unun 32’nci Maddesi’ne göre;

Hazırlık ödenekleri; eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (okul müdürleri ile yardımcıları, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil) ödennmektedir.

657 Sayılı Kanunda yer alan detaylar ise şöyle;

Öğretmenlere 1130 TL Hazırlık Ödeneği Verilecek!

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Haram olsun öğretmenlere verilen paraya.Ulan zaten beleş para alıyorlar daha ne parası veriyor bu devlet yazık israftır günahtır

  2. Ücretli öğretmenlik yapan öğretmenler çok para alıyorlar ya ceplerinden karşılasınlar kirtasiye masraflarini. Kadrolu öğretmenlerin maaşları eksilmesin.

  3. Öğretmenlerin her şeyinde gözü olan ahmaklar gözünüz çıksın… sizin gibi insanları eğitmeyi çalışanlara az bile

  4. Ogretmenlere degil veliler bu para verilsinki cocuklarin ihtiyaclari alinsin,ogretmen canta formami alacak acaba

  5. Ogretmenlere degil velilere bu para verilsinki cocuklarin ihtiyaclari alinsin,ogretmen canta formami alacak acaba

  6. Ogretmenlere degil velilere bu para verilmeli cunku okul masraflarini veliler karsilayacak,ogretmenler degil onlar zaten tatil boyuncada maaslarini duzenli aldilar neyin parasi bu anladim isine hos geldin parasimi….

  7. olumsuz yorum yapan cahiller google yazın bakalım hazırlık ödeneği neymis ne için verilirmis önce öğrenin sonra yorum yapin!