Öğretmen

2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler Bakan Selçuk'a Seslendiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 20 bin ek öğretmen atama müjdesinin ardından , uzun süredir atama konusunda uğraş veren ve 2017 KPSS İle Atama Bekleyen Öğretmenler ,Bakan Ziya Selçuk’a ve MEB yetkililerine seslendiler.

İşte O metin;

Sn Bakanımız,
Değerli MEB Yetkilileri,

Bizler 2017 KPSS’liler olarak ne yazık ki son yılların en az öğretmen alımı sürecini yaşamış bulunmaktayız. Aynı zamanda 15 ay gibi uzun bir süre bekletilmiş ve binlerce öğretmenimiz  atanamamıştır. 

Sn bakanımızın 20 bin sayısının artması için elinden geleni yapacağını belirtmesi, ümitlerimizi yeniden filizlendirmiştir.Bu taleplerimize karşılık verip,  2017 KPSS’ lilerin mağduriyetlerini gören ve 20 bin ek atama müjdesi veren sn bakanımıza çok teşekkür ederiz. Bizler yapılacak 20 bin atamanın sadece 2017 KPSS ile yapılmasını istiyoruz. Aksi halde 2017-2018 KPSS karma şeklinde alınması durumunda bu atama 2017 KPSS’lilere hiçbir fayda sağlamayacaktır. Öncesinde 20 bin atama yapıldığı için bu atama 2018 lilerin olacaktır. Bu durum 2017 KPSS’ lilerin daha büyük mağduriyetler yaşamasına sebep olacaktır.

Bunun için başta sn bakanımız olmak üzere meb ailesinin  bu konuda çözüm bulmasını ve bu atamanın sadece 2017 kpss ile yapılmasını talep ediyoruz. Aynı zamanda mağduriyetleri önleyici bir duyuru ile tartışmaya son verilmesini rica ediyoruz. 
Saygılarımızla…

Bir Yorum

  1. atamalar 2018 kpss puanı ile yapılmalıdır sayın kamupersoneli.net yetkilileri niye bu kadar gündeme taşıyorsunuz anlamış değil mi bize yazık değil mi

  2. Bizim mağduriyetimizi duyup ve sesimize ses olduğunuz için çok teşekkür ederiz.sadece 2017 kpss ile ek 20 bin atamsı olacaktır. Allahın izniyle.

  3. 15 ay bekledik ve son yillarin en az alimina denk geldik aylarca ek atama istedik her sene olan ikinci atamayi yani, sonunda sesimiz duyuldu bakanimiz mağduriyetimizin giderilmesi için çalisti, sizlere de çol teşekkür ederiz bize destek oldunuz HAKKIN yanında oldunuz emegimize sahip çıktınız size minnettariz

  4. bundan sonra sürekli böyle iki yılın geçerli olursa ayvayı yedik taban puan hep aynı yerde gezinir