Kamu Personelleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bin Kişi İstihdamı Hakkında Açıklama Yaptı

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm ile alakalı olarak  bin kişinin istihdam edilmesi hakkında kendi resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ülkemizi Türkiye’yi ziyaret eden turistler kapsamında bir istihdam yapmayı planlıyor. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığından istihdam yapılacak kişi sayısı şuan için 1000 kişidir.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ülkemize gelen turistlere daha çok dokunmak adı altında personel alımları planlıyor. Türkiye’ye gelen turistlerin gezileri ziyaretleri hakkında; turistlerin uçaktan indikleri andan itibaren ve geziye başladıkları her anlarında onlara hizmet verecek bin kişi Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından istihdam edilecek.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının istihdam edeceği bin kişiden 400 kişisi havaalanında görevlendirilecek. Bu kişiler havaalanında turistlere hizmet vererek gitmek istedikleri yerlere turistleri ulaştıracaklar. Bu kişiler turizm elçisi olacaklar.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının istihdam edeceği bin personelin 600 kişisi ise ören yerlerde ve müzelerde istihdam edilecek. Bu 600 kişi ören yerlerde ve müzelerde gelen turistleri karşılayarak hizmet adı altında turistlere tanıtım ve yapılması gerekenleri anlatacaklar.  
 
Bizler kamupersoneli.net olarak bu istihdam talebini takip edeceğiz. Takiplerimiz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geldiğinde veya istihdam sayısında arta yada azalma olduğunda sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 
 
Kamupersoneli.net