Banka Personeli Alım İlanları

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Personel Alımı Yapıyor

Türk Ekonomi Bankası tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerde farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bu bağlamda ilan hakkındaki detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

KADRO DETAYLARI

Türk Ekonomi Bankası tarafından byayımlanan ilanda “Müşteri İlişkileri Yetkilisi, Şube İşlem Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Makine Mühendisi, Garaj Amiri, Destek Hizmet, İnsan kaynakları Yetkilisi, Şube Asistanı, İş Analisti, Avukat, Stajyer, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” kadroları için personel alımı yapılacağı belirtildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki başvuru linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalarak ilanın detaylarına ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. 

Başvuru adresi: https://goo.gl/zC1A5f

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Türk Ekonomi Bankası tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

Türk vatandaşı olmak, Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (TEB banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmamak

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA