Emniyet Personeli

POMEM ve PÖH Alımı İçin Adaylardan 32 Yaş Talebi

Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında binlerce aday tarafından Polis Özel Harekat alımlarının yapılması bekleniyor. Bunun yanı sıra adaylar POMEM alımlarını da sabırsızlıkla bekliyorlar. Adaylar bu alımlar için taleplerinin gündeme getirilmesini istiyorlar. 

Bundan önce Polis Özel Harekat alımları hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yapmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında yaş şartı hakkında düzenleme yaptıklarını belirterek yaş şartında 1 Ocak’ı esas alacaklarını vurgulamıştı. 

1 OCAK ESAS ALINIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “10 bin kişi için 280 bin kişi başvurdu. Yaş 28 idi. Biz 30 yaptık. Yaş olarak 1 Ocak’ı esas alacağız” ifadelerine yer vermişti.

Bundan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında gençlerin Özel Harekat Polisi olmak için büyük ilgi gösterdiklerini belirterek 10 bin kişilik alım için 280 bin kişinin başvuru yaptığını hatırlattı.

KADIN PÖH ALIMI YAPILACAK

Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında kadın Polis Özel Harekat alımının da yapılacağını belirtti. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kadın Polis Özel Harekat alımlarının ne zaman yapılacağı hakkında açıklama yapmadı.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Bu gelişmelerin yanı sıra adaylar yaş şartı hakkındaki yeni taleplerinin gündeme gelmesini istiyor. Adaylar Polis Özel Harekat ve POMEM alımlarında yaş şartının “1 Ocak Esas Alınarak 32 Yaşını Doldurmamış Olmak” şeklinde olmasını talep ediyorlar .Adaylar bu taleplerini çeşitli platformlardan duyurdular. 

POMEM alımları için adaylar yaş şartı düzenlemesinin yapılmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların POMEM ve PÖH alımları hakkında taleplerini gündeme getiriyoruz. 

55 Yorum

  1. ne 32 si ya. ya 30 olur ya 35.. biz 35 istiyoruz.. zaten adam yetersizse elersiniz.. ama bizim başvuru hakkımızı almayın.. gerekirse başvuru ücretli yaparsınız 1 2 yaş yüzünden insanları değersizleştirmeyin.

  2. KPSS ŞARTI OLMASIN SAYIN BAKANIM LÜTFEN SESMİMİZİ DIYUN ARTIK PÖH İÇİN TARİHİ EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUZ

  3. Yaş magdurlarına verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyoruz

  4. talebi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz yaş'ın yükseltilmesini bekliyoruz

  5. Şu 35 olsun ortaokul ilkokul mezunu alinsim diyenlere guluyorum. Yahu ayip be. Ben calismisim okumusum 4 sene universite okumusum sen yan gelip yatmissin senin hakkin mi benim hakkimmi ? Ayrica yas siniri 35 olsun nedir oldu olacak 50 olsun. 28 yaş siniri evet dusuk. Ama en fazla 30 yasini doldurmamis olmalidir.

  6. KPSS ŞARTI OLMASIN 19. DÖNEM ŞARTLARI BU DÖNEM İÇİNDE UYGULANSIN HAKEDEN KAZANSIN YETKİLİLERE RİCA EDİYORUM

  7. Aynen kardeşim pöh alımı 19. Dönem şartları geçsin lütfen sayın bakanım

  8. Aynen kardeşim pöh alımı 19. Dönem şartları geçsin lütfen sayın bakanım

  9. Merhaba lutfen yas 32 olsun bayanlardada ayni sekilde lise mezunlarından da alınsın lise mezun olanlar icinde okul kısıtlaması olmasın.

  10. Yenileri niye alyonzki birzamnlar hakki yenen insanlari alin emek vermis cok.asamali sinavlara girmis 2 kez yazilisinav vardi hani smdikler 4 ayda polis oh ne ala diplomayi ver gir

  11. Sayın bakanım lütfen kpss şartı olmasın herkes eşit şartlarda olsun mülakatların ayırıcı olmasi gerekmezmi çünkü asıl teri orda döküyor adaylar benim gibi bu hayali kurup kpssye giremeyen birçok arkadasida unutmayalım sadece şans istiyoruz lütfen bizim sesimizide duyun…

  12. Aynen hem pomem'de hem de poh' te yaş şartı 1 ocak esas alınarak 32 yaşını aşmamış olarak düzenlenmeli fetoculer yüzünden hakkımiz çok yendi zamanında o yüzden kesinlikle yükseltilmeli.

  13. Bende şehit yakınıyım ve yaş sınırından dolayı hiçbirşey yapamıyoruz 32 yaşındayım ve bu alımların 32 ile 35 yaş arası olmasını istiyoruz lütfen bizim sesimizide duyun bizde vatanımıza milletimize hizmet vermek istiyoruz.insAllah yazılan her mesaj okunur ve yardımcı olunur.

  14. kpss şartı olmasın sayın Bakanım Süleyman soylu.
    Yas sınırı 25 olsun. cok kisinin basvuru yapmasi sadece bize engel genclerin onu acilmali.

  15. Öncelikle insaf yahu insaf insaf.
    VAllahide billahide ben Süleyman soylunun yerinde olsam ki kendiside Trabzonlu'dur. Bakın Polis ve Askeri memuru kesinlikle ve kesinlikle Devletini ve Ülkesini ve Toprağını seven Adam gibi Evlatlardan alırdım.
    Ve inanın bu Vatan evlatları öyle para için asker veya polislik yapmazlar bunu bütün TÜRKİYE biliyor. Burda mesele bu Vatan evlatlarını bulmakta E Devlet buya işi ne, öyle Vatan evlatlarınıda Devlet bulsun. Ve VAllahide billahide böyle karar alınması halinde asıl kenetlenme birlik beraberlik o zaman olur. Sizde görürsünüz o zaman, onun için kesinlikle üniversite okumuş, yok yaş sınırı varmış, bunların çoğunun derdi Ülke Devlet veya Polis veya Asker olmak değil
    Bakın inanın sadece ve sadece "Paradır Para" bunlar yüksek maaş alalım rahat çalışalım hesabındalar yani asıl nankör bunlar. Yoksa bunların derdi HELAL KAZANÇ değil. Devlete hizmet Ülkeye hizmet değil işte gerçekler bunlar.
    Ve ben derimki bu iki nokta çok kritik burda DİKKAT edin. Titiz bir çalışma ile bu mümkün olur aslında. Ve VAllahide billahide Devlet kademelerine sızan Hainleri çok rahat bir şekilde VATAN EVLATLARI bu sayede ortaya çıkartır. Selametle.

  16. Alımlar güzel lisans ve ön lisans tan olsun sadece liselilerin hakkı yok zaten polislige giriyorlar lisans mezununun yaşı geçiyor ön lisans deseniz yine aynı yaş geliyor geçiyor o yüzden alım sadece ön lisans ve lisans olsun

  17. Ozaman kendi mesleğini yapacaksın polislik iş bulamayıp maaş iyi yeri değil

  18. Yas 32 olsun yani 1987 ve sonrasi dogumlular alinsin. Biktik Fetocusu ocusu bucusundan zaten her yerden magdur edildik birakinda hayallerimiz olan polislik ozel harekat askeriye gibi alanlara gonul rahatliyla girebilelin Ak partiye oyumuzu haklarimizi rahtaca savunalim el ele daha guzel ve daha anlayisli bir toplum icin verdik lütfen yas en az 32 olsun.Birileri by feryadimizi arzumuzu duysun. Kimse hasetlik yapmasin!

  19. Lütfen yaş engelini kaldırıp dede ve torunun aynı anda görev yapmasına engel olmayın

  20. ne 32 si ya. ya 30 olur ya 35.. biz 35 istiyoruz.. zaten adam yetersizse elersiniz.. ama bizim başvuru hakkımızı almayın.. gerekirse başvuru ücretli yaparsınız 1 2 yaş yüzünden insanları değersizleştirmeyin aynen katılıyorum nice 25 lik delikanlıları cebimden çıkarırım.

  21. Yas sarti oldukca tecrubesiz onune gelen girer en guzel yas asil 25 35 arasidir yas engwl kaldirilmalidir cok sehit vermemizin asil nedeni tecrubesiz genclerin yaslari dolayisiyla olaylara genis oerspektiften bakamamasidir Yas sarti 32 ila 35 arasi olmalidir azcik akillica dusunelim

  22. artık bir acıklma yapılsın kpss sartsız ve lise mezunu pöh i̇sti̇yoruz

    vatan ne türkiyedir türklere, ne türkistan vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: turan."

  23. 1 ocak baz alınsın yaş 32 yaşını doldurmamış olarak düzenlensin

  24. 1 ocak baz alınsın ve yaş 32 yaşını doldurmamış olarak duzenlenlensin

  25. Sınavla alımlarınız cok yanlış onca insan pöh hayalini kuruyo bizim heyecanımızı kursamızda bırakılıyo artık sınav sistemi kalkısın

  26. Yas 35 cikartilmasi lazim otuzbede giren adam 55 yasona kadar bir fiil calisir ve tecrubesi olgunlugu

  27. 35 olsun yas sartiniz zaten lisans mezunuyuz bunu goz onunde bulunduralim lutfen…

  28. Oho ooooo adamlar yaş 28den 30yaptı 30dan 32yapsın 32den35 yapsın 50ye kadae yolu var sacmalıyorsunuz 28idealdi. Öncelikle alıml yapsınlar.

  29. Poh olmayi cok istiyorum yaşım 30 ve poh alımı 30 veya daha yukarı olmasını isterim yaştan dolayı basvuramiyorum. .

  30. 32 olması ne kadar insanı mutlu edecek, inanın ben bile yerimde duramıyorum, keşke yaş 32 şartı olsa başka bişey istemem

  31. Sayın bakanım hain fetö terör örgütü tarafından devletimizin kurumları yıllardır işgal edilmiş Asıl vatan evlatları işsiz kalmıştır 29 ,32 yaş ta olan gençler başvursun hak kazansın 29 dan küçük olan arkadaşlar birdaki dönemlerde başvursun nasıl olsa yaşları daha küçük önlerinde başka hakları var araştırılsa bugün 32 yaşında olan gençlere zaten zamanında bu tür haklar verilmemiş bence bu konuda hassas davranılması gerekiyor

  32. arkadas 2 sene once 28 dik yas siniri 30 oldu yas 30 u gectik siniri 30 a aldiniz az adil olun yil kaymasina ugruyoruz yasi adil sekilde yapin insanlari magdur etmeyin artik seneye de 32 yaparsiniz bizi yine tutmaz

  33. Paem ve pomem alınlarında yaş şartı 32 olsun lütfen sesimize kulak verin

  34. Lütfen yaş şartını 35 yapın türk milleti 35 değil 50 yaşında bile taşı sıkıp suyunu çıkarır

  35. Lütfen tüm üniversite mezunları için yaş şartını 32 veya 35 yapın, gerçekten çok üzülüyoruz, 32 yaşındaki biride gayet güzel görev yapabilir, neden 28, ve lütfen lise mezunlarınıda alın, bizde bu vatan için görev yapalım, 28 ile 32 arasındaki dört senede birşey değişmiyor, başvurular çok olsa bile, sınav merkezlerini çoğaltın lütfen ya lütfen.