Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Bankası 235 Banka Memuru Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Ziraat Bankası yayımladığı bir ilan ile farklı şubelerinde görevlendirmek üzere Banka Memuru alımı yapacağını ilan etmişti. Peki söz konusu alım ilanına kimler başvuru yapabilir?

İlana başvuru yapacak adaylar tarafından bilinmesi gereken tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. İşte detaylar;

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanda 3 farklı pozisyonda alım yapılacağı ilan edildi. Bu pozisyonlar arasında, Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı ve Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı olarak adaylara duyuruldu. 

İlan metninde yer alan detaylara göre, Ziraat Bankası yukarıda yer alan 3 pozisyona başvuru yapacak adayların tamamında bazı şartlar talep ediyor. Bu genel şartlar arasında adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemesi şartlarını sağlamaları gerektiği bildirildi. 

İlanda metninde adaylara duyurulan ve pozisyonlara göre belirlenen özel şartlar ise şu şekilde,

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı ile Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı pozisyonları için başvuru yapacak adayların herhangi bir lisans bölümünden mezun olmaları gerekiyor. Ancak Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuru yapacak adayların ilan edilen bölümlerin birinden mezun olmaları gerektiği duyuruldu. 

Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı kadrosu için adayların; Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden birinden mezun olmaları gerekiyor.