Öğretmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Öğretmen Atamaları Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında öğretmen atamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alanda konuşmasını yaparken bir dinleyici öğretmen alımları hakkında talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖĞRETMEN ATAMASI AÇIKLAMASI

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında onları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağını çünkü Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘ne kadar varsa gelsin diyor alırım” dediğini ifade ederek kendilerinin sadece alabilecekleri sayıyı verdiklerini ifade etti. 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 vizyonları ile buluşturmanın hayalini kurduklarını belirtti. Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

“Onları Kılıçdaroğlu yapar size olur mu? Çünkü Kılıçdaroğlu ne kadar varsa gelsin diyor alırım. Biz sadece alabileceğimizi bu sene şuanda 20 bin öğretmen daha alacağız. Biz Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 vizyonları ile buluşturmanın hayalini kuruyoruz”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Evet 2023 2050 bilmem ne 2023 geldiğimizde bakalım ne bahane kalacak

  2. Koskoca birrr yıl geçti sırf maaş ödemeye kim yarı fiyatına öğretmen bulalım diye milleti ücretli öğretmenliğe yönlendirdiniz. Bu mu adalet madem alabileceğiniz sayıda problem vardı 2 sene önce 50 60 bin alım yapmayacaktiniz. Sizin tuzunuz kuru insanların 4 senesini çalıyorsunuz sonra başka iş yapsın diyorsunuz bu adam başka ne iş biliyor ki yapsın. Asgari ücretle ezilsin dursun. Madem alamıyorsunuz kapatın eğitim fakültelerinin milletin 4 senesine yazık etmeyin en azından o süreçte bir iş öğrenir bu gençler de..