Öğretmen

Muharrem İnce'nin Atanamayan Öğretmenlere Yönelik Projeleri

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapmış olduğu konuşmasında gündemin önemli konularına değindi. 

Seçim süreci ve seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Muharrem İnce çalışmaların seçimlere kadar ara vermeden devam edeceğini söyledi. 

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERE DAİR AÇIKLAMA

Muharrem İnce katıldığı televizyon programında kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bu kapsamda kendisine yöneltilen öğretmen adayların atanması ile ilgili soruya bu sorunu çözeceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kaynak açıklamalarına da eleştirilerde bulundu. 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin atanamayan öğretmen adaylarına yönelik konuşması şu şekilde,

“Atama sorunu kendiliğinden kalkacak. Köy okullarını yeniden açacağız. İkili öğretimi kaldıracağız. Kaynak yok diyorlar. Nasıl olmaz, sırf Suriye ile girişilen gerginlik büyük bir maliyete mal oldu. Erdoğan’ın Esad ile kişisel probleminden 40 milyar dolar zarar ettik. 2 milyar saraya buluyorsun, öğretmenlere bulamıyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Sanayimizin yüzde 79’u çalışıyor, yüzde 21’i atıl. Meralar atıl, devreye sokarız para. Denizler atıl, devreye sokarız para”

Kamupersoneli.net – ANKARA