Aöf

ATA AÖF Duyurdu: Bahar Dönemi Final Sınavı Soru ve Cevapları Yayımlandı

Bilindiği gibi Atatürk Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi final sınavları 12 – 13 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen final sınavı hakkında Atatürk Üniversitesi AÖF’ün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda hafta sonu gerçekleştirilen bahar dönemi final sınavı soru ve cevaplarının yayımlandığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak AÖF’ten yayımlanan duyurunun detayları şöyle:

SORU VE CEVAPLAR YAYIMLANDI

ATA AÖF’ten yayımlanan duyuruda “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.  

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum

  1. Sıkı bir takipcinizim fakat son zamanlarda fazla clickbait yapmaya başladınız. Net başlıklar verin, sırf tiklanmak adına ata aöf yerine direk aöf yazmanız can sıkıcı.

  2. samet bey merhaba. hızlı atmak adına yapılan bir yanlışlık , daha dikkatli olacağız.i̇lginiz için teşekkürler.

  3. Cocuk gelisimi drama dersin 15. ve 18.soru ayni bu durumu bildirmek istedim puan durumum ne olacak merak ettim teşekkürler.