Aöf

Kamupersoneli.net Olarak 13 Mayıs 2018 AÖF Sınavına Katılacak Adaylara Başarılar Dileriz

Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavlarının ilk günkü oturumu bugün gerçekleştirildi. Yarınki oturumda ise öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum gerçekleştirilecektir.

Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları Türkiye genelinde 81 il sınav merkezinde gerçekleştirilmektedir. 

13 Mayıs 2018 tarihli Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavına katılacak olan adaylara Kamupersoneli.net olarak başarılar dileriz. Söz konusu sınav hakkında ATA AÖF’ten de bir duyuru yayımlandı ve yayımlanan duyuruda adaylara başarılar dilendi. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“ADAYLARA BAŞRILAR DİLERİZ”

ATA AÖF’ten yayımlanan duyuruda “Final Sınavında Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz. 12-13 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak olan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Final için sınav giriş belgesinin altında bulunan ”Sınavda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” bölümünü dikkatlice okuyunuz. Sınava girerken yanınızda Sınav Giriş Belgesi, nüfus cüzdanı ya da pasaport, yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmanız gerekmektedir. Sürücü belgesi, meslek kimlik kartı vb. kimlik kartlarıyla sınava giremezsiniz. Cep telefonu, ders materyali gibi sınava girmenize engel olacak eşyalar bulundurmamak şartıyla sınava çantayla girebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA