Banka Personeli Alım İlanları

Vakıfbank Memur, Uzman ve Müfettiş Yardımcısı Alımlarına Özgeçmiş Oluşturarak Başvuru Yapabilirsiniz

Türkiye geneli tüm şehirlerde faaliyet gösteren Vakıfbank kadrosunda personel ihtiyacı bulunan banka birimlerine personel alımı yapılabileceğini duyurdu. 

Vakıfbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi web sayfası üzerinden adaylara aktarılan duyuruda adayların belirlenen pozisyonlara özgeçmiş oluşturarak başvuru yapabilecekleri ilan edildi. 

HANGİ KADROLAR İÇİN BAŞVURU YAPILABİLİR?

Vakıfbank tarafından yayımlanan personel alım açıklamasına göre, 3 farklı pozisyonda göreve başlamanız mümkün. Banka tarafından açıklanan bu pozisyonlar arasında Memur, Uzman/Mali Analist Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı kadroları bulunuyor. 

Adayların bu üç kadrodan birinde görev almak için Vakıfbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla belirtilen şekilde başvuru yapabilecekleri bildirildi. 

VAKIFBANK PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Vakıfbank personel alım duyurusuna göre, ilana başvuru yapacak adaylardan hangi koşulları sağlamaları isteniyor?

Vakıfbank yayımladığı duyurusunda başvuru koşullarına ilişkin net bir açıklamada bulunmadı. Ancak banka tarafından geçmiş dönemlerde yer alan genel başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

T.C. vatandaşı olmak, Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak, Yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak, Talep edilen eğitim şartını karşılamak, Talep edilen yaş aralığında olmaları, Erkek adayların askerlikle ilişiklerinin bulunmamış olmamak ve Bedensel ve ruhsal sağlık durumlarının, yurdun her yöresinde ve her iklim koşulunda görev yapmaya ve sürekli seyahate elverişli olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Vakıfbank personel alımlarını İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla özgeçmiş ile kabul ediyor. İlan metninde yer alan kadrolara başvuru yapacak adayların öncelikle bankanın internet sitesine üye olmaları gerekiyor. 

Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar kurumun internet sayfasında yer alan İş Başvuru bölümünden istedikleri pozisyon için özgeçmiş doldurarak başvuruda bulunabilirler. 

Vakıfbank tarafından yayımlanan açıklamaya ulaşmak ve başvuruda bulunmak için verdiğimiz bağlantıyı (https://goo.gl/TD2ka1) kopyalayın, internet adres satırına kopyalayın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Nasıl başvuru yapılacak yapamadım ben yardımcı olur musunuz

  2. Dışarda personel almaya ne gerek var kendi guvenliklerini çaycı sini temizlikçi cisini alaya