Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Banka Memuru Alımı Yapıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Türkiye İş Bankası kendi web adresi aracılığı ile banka personeli alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilanı ile duyurdu. Söz konusu personel alım ilanında Gaziantep ve İstanbul’da bulunan banka şubelerine takip memuru pozisyonu için personel alımının yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Söz konusu ilana başvurular 21 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Bu bağlamda başvuru yapacak olan adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda Türkiye İş Bankası tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlana başvuru yapacak olan adayların “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (29 Mayıs 1988 veya daha sonra doğmuş olmak), İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak, Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra Türkiye İş Bankası tarafından adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak ve affa uğramış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak.”