Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Takip Memuru Alımı İçin İlan Yayımladı

İş Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden bir ilan yayımladı. Söz konusu personel alım ilanında İş Bankası’nın Gaziantep ve İstanbul’da bulunan banka şubelerine personel alımı yapılacağı açıklandı. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilana dair detaylar şu şekilde,

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan ilana göre alımlar sınav usulü ile yapılacak. Alım yapılacak kadroya ilişkin detaylarda ise Takip Memuru pozisyonunda alım yapılacağı bildirildi. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

İstanbul ve Gaziantep’te yer alan banka şubelerinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı açıklanan Takip Memuru pozisyonuna başvuruda bulunacak adayların ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Söz konusu bu koşullar, İş Bankası tarafından alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirlenmişti. 

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen koşullar;

 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (29 Mayıs 1988 veya daha sonra doğmuş olmak), İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak, Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak ve affa uğramış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanla adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru süreci 21 Mayıs tarihinde sona erecek. İlana başvuruda bulunacak adayların başvurularını bu tarihten önce cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.