Öğretmen

Bakan Yılmaz: 25 Bin Öğretmen Alımı İçin Mülakatları Başlattık

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen atamalarına yönelik olarak; “80 yılda atanan öğretmenden daha fazlasını bizim dönemimizde atadık. Şu anda da 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık” dedi.

Bakan Yılmaz’ın açıklamalarından satır başları;

“İnönü Üniversitesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu’nun kapanışında yaptığı konuşmada, genç kuşaklarını ihmal eden toplumların geleceklerinin inşasının olmayacağını sözlerine ekledi.

Gençleri milli ve yerli değerlerle donattıklarını belirten Bakan Yılmaz, geleceğimizin teminatını gençlerimizi kişilik, yetenek ve kabiliyetlerini en üst düzeyde geliştirmek istiyoruz.

Gençlerimizi okuyan, araştıran, geliştiren, sorgulayan bir anlayışta olmasını istiyoruz. Türkiye böyle daha güçlü olacak” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Atanmak istiyoruz. Bekliyoruz bakanim. Kac senelik emek var sartsiz atanmak istiyoruz. Atayin bizi ölene kadar sizleyiz.

  2. Ucretli ogretmenler olarak artik atanmak istiyoruz. Herkesin atanmasi kimsenin madur olmamasini istiyoruz.yeterli primj olan herkes atansa cok iyi olur bence.