Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor ! Kimler Başvuru Yapabilir?

Garanti Bankası kendi bünyesinde görevlendirmek üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Garanti Bankası ilanını çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladı.

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanda bazı pozisyonlara en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresi aracılığı ile yapacaklardır. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını yapmak için aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayacaklardır. 

Başvuru Bağlantı Adresi: https://goo.gl/ExXYzy

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanda personel alımı yapılacak olan kadrolarda belirtildi. Buna göre Garanti Bankası tarafından yayımlanana ilanda alım yapılacak kadrolardan bazıları şöyle oldu:

“Telefon Bankacılığı müşteri temsilcisi, Dış ticaret ve krediler uzmanı, Değerleme kontrol uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Yapısal Risk Uzmanı, Uzman yardımcı ekonomist, Risk yönetimi kontrol yönetmeni, Bilgi Teknolojileri iç kontrol yönetmen yetkilisi, Hazine iç kontrol yetkilisi, Eğitim teknolojileri ve bilgi yönetimi yönetmeni, Destek kredisi ürün yönetimi, Tercüman, Risk data ve global projeler yetkilisi, İştirakler riski uzmanı, AML uyum yönetmeni, Kobi Bankacılığı portföy yönetim uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri uzmanı, Mobilya grup asistanı, Ticaret Bankacılık müşteri temsilcisi, Kredi Riski Raporlama yetkilisi, Validasyon Yetkilisi”

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Peki Garanti Bankası personel alım ilanına kimler başvuru yapabilir? İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Garanti Bankası tarafından aranan şartları taşımaları gerekiyor. Bu bağlamda adayların “30 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, MS Office ve Bilgisayar kullanma kabiliyeti yüksek olmak, en az lise mezunu, kadrolara göre en az bir(1) yıl tecrübeli ve analiz yeteneği kabiliyetli olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA