Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Türkiye Geneli Açık Pozisyonları İçin Personel Alımı Yapıyor

Akbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Akbank kendi bünyesindeki pozisyonlarına personel alımı yapacağını ifade etti. Ayrıca Akbank ilanında personel alımlarının farklı şehirlerdeki şubeleri için gerçekleştirileceğini de ifade etti.

ALIM YAPILACAK İLLER

Bu kapsamda Akbank personel alım ilanında alımların İstanbul, Antalya, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Adana, Mersin, Bursa, Aydın, Ankara, Muğla, Uşak ve Ordu illeri için yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra Akbank tarafından yayımlanan ilanda bazı kadrolar için Türkiye geneli personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıda paylaştığımız bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak ilanların detaylarını görebilir ve başvurularını kolaylıkla yapabilirler.

Başvuru adresi: https://goo.gl/nmwq9Y

BAŞVURU ŞARTLARI

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularının geçerli olabilmesi için bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda ikana başvuru yapacak olan adaylarda Akbank tarafından “Türk vatandaşı olmak, alım yapılacak kadrolar için açıklanan eğitim şartını karşılamak, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak. müşteri odaklı çalışmak, bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek, ikna kabiliyeti yüksek ve iyi iletişim kurmak, vardiyalı ve esnek çalışma sistemine ayak uydurmak” şartları aranmaktadır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Peki Akbank personel alımlarını hangi kadrolar için gerçekleştirecektir? Akbank personel alımlarının hangi kadrolar için gerçekleştirileceğini öğrenmek isteyen adaylar yukarıda başvuru için bıraktığımız bağlantı adresini adres satırlarına kopyaladıkları taktirde alım yapılacak kadroları da görebileceklerdir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA