Aöf

AÖF Vize Sınavı Soru ve Cevapları Açıklandı !

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları 14 Nisan 2018 ve 15 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınav hafta sonu dört oturum halinde yapıldı. 

SINAV DETAYLARI

Söz konusu sınavda adaylara sınava girdiği her ders için 20 soru soruldu. Ayrıca sınav sorularının yanıtlanması için adaylara 30’ar dakika sınav süresi verildi. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Tüm bunların yanı sıra bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapıldı.

SORU VE CEVAPLAR AÇIKLANDI

Gerçekleştirilen sınav hakkında Anadolu Üniversitesi AÖF’ün sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşıldı. Yapılan paylaşımda “Bahar Dönemi Ara Sınav sorularınız eKampüs’te!” başlığı ile vize sınavları soru ve cevaplarının yayımlandığı ifade edildi. Aşağıdaki link üzerinden T. C. Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girerek soru ve cevapları görüntüleyebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. hazırlık soruları yayınlandı diyor ama sistem o kadar anlaşılmaz ve karışık ki bir türlü soruları ve cevapları göremiyorsunuz sınav soruları değil yani sınava hazırlık soruları inanılmaz ya