Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Banka Personeli Alıyor (En Az Lise Mezunu, Deneyim Şartı Yok)

Akbank kariyer siteleri aracılığıyla yayımladığı personel alım ilanında güncellemeye gitti.

Bankanın farklı şehirlerinde yer alan şubelerinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan personel alım ilanında yer alan detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

FARKLI ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında farklı şehirlerde bulunan şubelere alım yapılacağı açıklandı. 

Akbank tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan detaylar şöyle; 

Akbank personel alım ilanı yapılacak şehirler; İstanbul, Antalya, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Adana, Mersin, Bursa, Aydın, Ankara, Muğla, Uşak ve Ordu

İlanda ayrıca bazı kadrolar için Tüm Türkiye’de alım yapılacaktır açıklaması yer alıyor. 

ÇOK SAYIDA KADRODA ALIM YAPILACAK

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan personel alım ilanında yer alan pozisyonları sizlere aktarıyoruz. 

Akbank personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar;

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Gişe Yetkilisi, Gire Yetkilisi Engelli Personel, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Mevsimlik Asistan, Nakit Operasyon Yetkilisi, Bilgi teknolojileri Staj 2018, İş Analisti, Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Servis Masası Teknik Destek Yardımcısı, Kobi İlişkileri Yöneticisi, Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yönetici Yardımcısı, Nakit Yönetimi Ticari Şubeler Satış ve Pazar Yöneticisi.

AKBANK HER BİR KADRO İÇİN FARKLI KOŞULLAR TALEP EDİYOR

Akbank ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan ilan metinlerinde yer alan koşulların sağlamalarını talep ediyor. 

Bu koşullar her bir kadro için farklılık gösteriyor. 

Bizler sizlere ilanlarda yer alan genel koşulları aktarıyoruz, ilanlarda yer alan özel koşulları haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

Akbank personel alım ilanına başvuru koşulları, 

Türk vatandaşı olmak, alım yapılacak kadrolar için açıklanan eğitim şartını karşılamak, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak. müşteri odaklı çalışmak, bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek, ikna kabiliyeti yüksek ve iyi iletişim kurmak, vardiyalı ve esnek çalışma sistemine ayak uydurmak.

BAŞVURULAR KARİYER SİTESİ ÜZERİNDEN 

Haberimizin başında siz okuyucularımıza aktarmıştık, Akbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımlıyor.

Adaylar yayımlanan ilanlara bu kariyer sitesine üye olduktan sonra kendilerine uygun pozisyonlara bu site aracılığıyla başvuru yapabilirler. 

İlanlara ulaşmak için kullanabileceğiniz bağlantı adresi; https://goo.gl/nmwq9Y (vermiş olduğumuz linki kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırın daha sonra enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum