Banka Personeli Alım İlanları

Banka Memuru Alım İlanları (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

Bankalar farklı şehirlerde bulunan şubelerinin eksik kadrolarında görevlendirmek adına personel alım ilanları yayımlıyorlar. 

Bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Nisan ayının girmesinin ardından personel alım ilanlarında güncellemeye giden banka personeli alım ilanlarını derledik.

NİSAN AYINDA PERSONEL ALIM İLANINI GÜNCELLEYEN BANKALAR

Nisan ayının girmesinin ardından personel alım ilanlarında güncelleme yapan bankalar arasında; Türkiye İş Bankası, Akbank, Şekerbank, Denizbank, TEB ve Garanti Bankası bulunuyor.

BANKALAR PERSONEL ALIMI  YAPIYORLAR

Bankalar yayımladıkları ilanlar ile çok sayıda pozisyonda personel alım ilanı yayımlıyorlar. 

Bu ilanlar arasında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği pozisyonlar yer alıyor. 

Söz konusu pozisyonları siz okuyucularımıza genel olarak aktarıyoruz.

Gişe Yetkilisi, Gişe Yetkilisi (Engelli Kadro), Şoför, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Ticari Müşteri İlişkiler Yöneticisi, Java Yazılım Uzmanı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Nakit Operasyon Yetkilisi, Aktif Satış Temsilcisi, Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Şubeler Kontrol Yönetici Yardımcısı, Şube Asistanı, Genel Başvuru, Müşteri İletişim Yetkilisi.

Yukarıda yer alan pozisyonlar genel kadrolardır. Banka ilanlarında bu kadroların dışında pozisyonlarda bulunabilir. Söz konusu bu pozisyonlara haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

BANKA PERSONELİ ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamaları isteniyor. 

Bankalar, sizlere aşağıda aktardığımız koşullara ek olarak özel şartlar talep edebilirler. Bu özel şartlar bankaya ve alım yapılacak unvana göre farklılık göstermektedir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Personel alım ilanı yayımlayan her bir banka ilanlarını farklı şekillerde yayımlıyor. Bazı bankalar ilanlarını kendi internet siteleri üzerinden yayımlarken bazı bankalar alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar.