Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alımı İçin Sınav Düzenleyeceğini Duyurdu

İş Bankası memur alımı için sınav düzenleyecek. Kendisine ait web sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını duyuran İş Bankası, banka memuru kadrosunda alım yapacağını duyurdu.

İş Bankası tarafından yayımlanan ilan metninde yer ala ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce adaylara duyurulan personel alım ilanında bankanın ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere banka memuru alımı yapılacağı ilan edildi. 

Söz konusu memur alımları bankanın İstanbul’da yer alan müdürlükleri ve şubelerinde görevlendirilecek.

İŞ BANKASI MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası tarafından yayımlanan bir ilan ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların başvuru kılavuzunda aktarılan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

İlan metninde yer alan başvuru koşulları,

İlana başvuruda bulunacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olması, İstanbul ilinde ikamet edebilecek ve erkek adaylar için en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2019 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olması talep ediliyor. 

Bu koşulların yanında adaylardan,  Daha önce, Bankamızın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak. Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak. Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak şartlarını sağlamalarını istiyor. 

Eğitim Şartı; Yayımlanan ilana göre üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun olan adayların başvurularının kabul edileceği açıklandı.  

İLANA BAŞVURULAR 11 MART TARİHİNDE SONA ERECEK

İş Bankası yayımladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların başvurularını 11 Mart tarihine kadar yapabileceklerini duyurdu. İlana başvurular ise İş Bankası Aday Kariyer Portalı (cv.isbank.com.tr) üzerinden yapılacaktır. 

Kamupersoneli.net – ANKARA