Emniyet Personeli

Lisans ve Önlisans Mezunu 10 Bin Polis Alımı Yapılacak (9 Bin Erkek, Bin Kadın)

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 22. dönem POMEM için 10 bin polis alımının yapılacağı ifade edildi. Söz konusu POMEM’lere polis alımı hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 10 bin polis alımında kadınlara da kontenjan verileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra yayımlanan duyuruda 10 bin polis alım ilanının ne zaman yayımlanacağına ve alımların ne zaman yapılacağına ilişkin bir detay paylaşılmadı. 

ALIMLARIN PÖH OLARAK YAPILMASI TALEP EDİLİYOR

Yapılan bu duyurunun ardından adaylar polis alımlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladılar. Ayrıca Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 10 bin polis alımının hangi branştan yapılacağı belirtilmedi. Buna göre adaylar polis alımının Polis Özel Harekat olarak yapılmasını talep ediyorlar. 

KADINLARA DA KONTENJAN VERİLECEK

Tüm bunların yanı sıra Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 10 bin polis alımının Lisan ve Önlisans mezunu olarak yapılacağı ifade edildi. Buna göre 10 bin polis alımında Lisans mezunlarından 7.200 erkek, 800 kadın alımı ve Önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın alımı yapılacaktır.

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 22. Dönem için lisans mezunlarından 7.200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 10.000 öğrenci adayı alınacaktır.

Ön başvurular Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olup, ön başvuru tarihleri, adaylarda aranacak şartlar ve istenecek belgeler aynı sitede önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum

  1. Kps olmasın lütfen bizde girelim yaş şartı 30 ol su ne olur sayın basbakanim

  2. Sayın baskanim benim yaş şartı 1 ocak itibari olsun 1 günden kimsem giremiyor 31 yaş olsun bekçilik alimi gibi tam ideal genç olarak devletimizin yanında olalim

  3. Askerlik şartında kaldırın lütfen onumuze engel

  4. Bence kpss sarri olmasin askerlik sarri olmasin ve herkese hak verilsin en ideali bu olmasi gerekiyor sizden ricamiz bu vatanin evladiyiz bu bayragin altinda gorevi ustlebmek istiyoruz iyi calismalar.

  5. KPSS şartı olmaz ise o zaman her önüne gelen polis olur herkez sınava tabi tutulup hakkı ile sınavı kazanmalıdır ..

  6. yaş sınırı 35 olsun sayın yetkililer hayallerimize konuşmaktan men etmeyiniz bizleri..

  7. Malesef nergis TÜRKIYE CUMHURIYETINDE LISE MEZUNU HIC BIRSEY OLAMIYOR

  8. Kpss sarti olmasın birçok kişi bu yüzden gidemiyor

  9. Yıllarca oku çalış çabala zurnanın son deliğine gel hayaller kur iş güç de oooo yaş sınırına takıl Yok kpss yeter artık yeter vatan için maaşsız canımı veririm ama gel gelelim yaş 32alım yapan yerlere 3yıldır yaştan başvurama kpss tutsa ne yazarki yaş var yaş kurtarsa kpss lisans ve önlisans mezunlarıyla dolu işsizlik özel sektörede torpil girdi bu insanlara Allah yardım etsin ama kimin umrundaki REİS RTE sen başka bu işe çözüm bulacak Yok malesef Cumhurbaşkanımız yapar bu işi vekillere hiç güvenmiyorum.

  10. Alımın değiştirilip pöh alımı olmasını istiyoruz

  11. Lise mezunları mutlak dahil edilmeli,sadece tahsil değil bilek,cesaret ve zekanın bileşkesi ile adaylar seçilmeli

  12. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Yetkililer.
    Lisans Mezunları için lütfen yaş sınırını esnetin.

  13. Sayin Cumhur Baskanimiz lutfen yas esnetilsin

  14. Renk körlüğü kaldırılsın lütfen çok büyük haksızlık bu vatanımıza milletimize hizmet etmek istiyoruz lütfen yetkililere duyurun elinizden geldiğince

  15. Sayın cumhurbaşkanım, yaşı esnetilsin 35 olsun sizlerden yardım istiyoruz.

  16. Sayın cumhurbaşkanım, yaşı esnetilsin 35 olsun sizlerden yardım istiyoruz.

  17. Yaş sınırı esnetilsin lütfen linans mezunlari icin 40 olsun

  18. Bugün kadınlar günü lütfen bir müjdeli haber ile kpss önlisans 60 olsun