Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alımı Yapacağını Açıkladı

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan banka şubelerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını açıkladı. 

İş Bankası tarafından yayımlanan memur alım ilanda yer başvuru koşulları, başvuru sürecine dair detaylar ve alımlarda uygulanacak sınava dair detayları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI YAPACAK

İş Bankası tarafından adaylara duyurulan memur alım ilanında, bankanın n İstanbul’da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek personel alımlarının yapılması için 19 Mart tarihinde bir sınav düzenleneceği açıklandı. 

Yayımlanan ilana göre üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun olan adayların başvurularının kabul edileceği açıklandı.  

Alım yapılacağı açıklanan bölümlerle ilgili detaylı listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

MEMUR ALIM SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI 

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden adaylara duyurulan memur alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda verilen koşulları sağlamaları talep ediliyor. 

İş Bankası tarafından düzenlenecek memur alım sınavına başvuruda bulunacak adaylardan aranan başvuru koşulları şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (19 Mart 1988 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.), İstanbul ilinde ikamet etmek. Erkek adaylar için en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2019 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak. 

Bu şartların dışında İş Bankası adaylardan, Daha önce, Bankamızın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak. Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak. Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak koşullarına da haiz olmalarını talep ediyor. 

İŞ BANKASI TARAFINDAN DÜZENLECEK MEMUR ALIM SINAVINA İLİŞKİN DETAYLAR

İş Bankası tarafından düzenlenecek memur alım sınavı banka tarafından yazılı sınav şeklinde yapılacaktır. Sınavın tarihine ilişkin İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, ”Sınavın yazılı aşaması 19 Mart 2018 Pazartesi günü ve izleyen günlerde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.” ifadeleri kullanıldı. 

İŞ BANKASI MEMUR ALIM SINAVINA BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan memur alım sınavına başvuruları 11 Mart tarihine kadar yapılabilecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapacaklardır. Sınava şube veya banka müdürlükleri aracılığıyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.