Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan Erasmus Başvuru Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı web adresi üzerinden 2017-2018 Bahar Dönemi ve 2018-2019 Güz Dönemine ilişkin Erasmus başvurularına ilişkin bir duyuru yayımladı. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde, söz konusu programa başvuru yapacak adayların bilmeleri gereken noktalara ilişkin bilgiler verildi. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN ERASMUS DUYURUSU

Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden adaylara duyurulan duyuruda, Avrupa Komisyonu Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hayat Boyu Öğrenme Programı Erasmus Personel Hareketliliği çerçevesinde anlaşılan ülke ve kurumlarla 2017–2018 Akademik Yılı Bahar ve 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemleri için Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans) ile Polis Akademisi Başkanlığı arasındaki sözleşmeli gereği uygun sayıda öğretim elemanı ve idari personel gönderileceği bildirildi. 

Yayımlanan duyuruda ayrıca, gönderilecek öğretim elemanları ve personele yurtdışında geçirdikleri ders verme ve eğitim alma amaçlı süre için Program bütçesinden günlük maddi destek verileceği bildirilirken söz konusu programa başvurulara ilişkin bilgiler verildi. 

BAŞVURULARA İLİŞKİN BİLGİLER VERİLDİ

Polis Akademisi Başkanlığı’nca yayımlanan duyuru metninde, Erasmus programına Polis Akademisi Adli Bilimler Enstitüsü ve Güvenlik Bilimleri Enstitüsü öğretim elemanları, Eğitim Alma Hareketliliği için Polis Akademisi Adli Bilimler Enstitüsü ve Güvenlik Bilimleri Enstitüsü öğretim elemanları ile Akademi Merkez Teşkilatı personelinin başvuru yapabileceği belirtildi. 

Programa başvuruda bulunmak isteyen adayların kendi birimleri vasıtasıyla Dışilişkiler ve Uluslararası Eğitim Şube Müdürlüğüne veya doğrudan Erasmus Kurum Koordinatörüne dilekçe ile müracaat edebilecekleri aktarıldı.