Banka Personeli Alım İlanları

Fibabanka Çeşitli Kadrolarda Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Fibabanka İstanbul’da bulunan banka şubelerinin ilgili birimlerine personel alımı yapacak.

Banka tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar, alım yapılacak kadrolara göre belirlenen özel şartlar ve başvuru sürecine dair ayrıntılar şu şekilde, 

FİBABANKA PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Fibabanka yayımladığı personel alım ilanlarında, 17 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. 

Bankanın İstanbul’da bulunan şubelerinde görevlendirilecek personel alımlarına farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek.

Fibabanka personel alım ilanında yer alan boş pozisyonlar, 

Müfettiş/Kıdemli Müfettiş, Operasyonel Risk Yönetmen Yardımcısı, Kredi ve Sigorta Operasyonları Yönetmen Yardımcısı, İş Analizi Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Windows Sistem Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Uygulama Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, Sistem Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Telemarketing Uzman Yardımcısı, Veri Analizi ve Raporlama Uzmanı, Satış ve Kalite Geliştirme Uzmanı, Dönüşüm ve İş Geliştirme Uzmanı, Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı, Finansal Hizmetler Yöneticisi (Kurumsal) ve Engelli Memur

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Fibabanka personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları arasında, İnsan ilişkileri güçlü, Müşteri odaklı, rekabetçi ve gelişime açık, Analitik düşünebilen, yaratıcı ve açık fikirli, Takım çalışmasına yatkın, Ofis programlarını kullanabilen, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış. 7/24 Vardiya sisteminde çalışabilecek, Takım çalışmasına yatkın, planlama ve zaman yönetimi kuvvetli şartları yer alıyor. 

Ayrıca bu şartlara ek olarak adayların, alım yapılacak kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olması isteniyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Fibabanka personel alım ilanlarına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi alım yapılacağı duyurulan pozisyonlara göre farklılık göstermektedir. 

İlana başvurular elektronik olarak yapılacaktır. İlana başvuru yapmak için vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/QWTJXc) kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın.

Kamupersoneli.net – ANKARA