Kpss A Memur Alım İlanları

TMSF KPSS En Az 70 Puan İle Kamu Personeli Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu kendi resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı ve yayımlanan ilanda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu kendi bünyesinde KPSS en az 70 puanla kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 20 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda TMSF Fon Denetçi Yardımcısı, Fon Uzman Yardımcısı ve Fon avukatı kadroları için personel alımı yapılacağını ifade etti.

ÖZEL ŞARTLAR ARANIYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yayımlanan ilana ilişkin olarak her pozisyon için ayrı ayrı özel şartlar belirtilmiştir. Söz konusu personel alımında belirtilen pozisyonlar için belirtilen özel şartlara kamupersoneli.net olarak paylaştığımız başvuru kılavuzu üzerinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başlayacaktır. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 23 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştireceklerdir. İlana başvurular şahsen veya son başvuru tarihinde Fon’a ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Adaylar başvurularını Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine yapacaklardır.

İSTENİLEN BELGELER

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “İş Talep Formu, Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı, onaylı örneği veya yabancı okul mezunları için YÖK’ten alınacak denklik belgesi aslı veya onaylı örneği, Nüfus Cüzdanı sureti, Son 6 (Altı) ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, KPSS Sonuç Belgesi, Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı için KPPS Sonuç Belgesi ile birlikte YDS/e-YDS Sonuç Belgesi, Fon Avukatlığı için Avukatlık Ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği, Adres, e-posta, telefon vb. iletişim bilgilerinin de yer aldığı özgeçmiş” belgeleri ile başvuru yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Oldu mu bu şimdi ha?
    Oldu mu şimdi?
    Nerde bunun yaş şartı?
    Nerde bunun 3-5 yil daha önce görev tecrübe şartı
    Hani bunun himalayalardan getirttiği anka kuşunun kanadı? v
    Nerde bunun ağzıyla tuttuğu kuş noter tasdikli belgesi.?
    Nç olmadı ki…