Kpss A Memur Alım İlanları

Türkiye İhracatçılar Meclisi Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan ilanda; Genel Sekreterlik bünyesine kazandırılmak için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi personel alımı ilanına kimler başvurabilir? Personel alım ilanı başvuruları ne zaman sona eriyor? Tüm detayları sizler için derledik.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yayımlanan ilan detaylarına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterlik bünyesinde 3 personel istihdamı yapılacak. Kurum alım yapılacak pozisyon detaylarına alımların, Uzman Yardımcısı kadrosuna yapılacağını duyurdu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye İhracatçılar Meclisi alım yapacağı kadrolara başvuru yapacak adaylardan bazı şartları taşımalarını istiyor. Bu şartları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İlana başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Tablo 1’de belirtilen bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmak. şartları yer alıyor.

Bu şartların dışında adaylarda, 01.01.2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1984 ve sonrası doğanlar),  Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak, Yabancı Dil Sınavlarından (YDS /e-YDS) en az 70 puan almış olmak ve KPSS’den en az 70 ve üzeri bir puana sahip olmak şartlarına sahip olmaları isteniyor.

Yukarıda yer alan şartlara ek olarak ilanda, ”Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından mahküm olmamak,” koşulu yer alıyor.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Adayların başvurular esnasında teslim etmeleri gereken evraklar; İş talep formu, Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması), fotoğraf, Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç belgesi, Yabancı Dil sınavından asgari puanı aldığını gösterir belge, Güncel Özgeçmiş (CV)

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Söz konusu başvuruların; 4’ünce madde içerisinde belirtilen belgelerle beraber  Türkiye İhracatçılar Meclisi adresine en geç 27 Şubat 2018 saat 17:00’a kadar şahsen veya posta yoluyla bunları yapamayan vatandaşların ise insankaynakları@tim.org adresine mail atmaları gerekmektedir. Posta gecikmelerindeki durumlar dikkate alınmayacak, eksik olan başvuru dosyaları geçersiz sayılacak. Sahte evraklarla başvuruda bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacak.

SÖZLÜ SINAV 

Sınavlara kabul edilecek adaylara yönelik olarak; liste, sınav tarihleri ve yerler. Genel sekreterlik tarafından duyurulacak. Harici tebligat yapılmayacak. Sözlü sınav adaylarının ise; genel kültür, iletişim ve analitik düşünme yetenekleri, genel görünümleri ve mesleki bilgi gibi hizmetin gerektirdiği niteliklere sahip olup olmadıklarının değerlendirileceği veya yabancı dil bilgilerinin değerlendirileceği belirtilmiştir. Ayrıca sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için her bir üyenin 100 puan üzerinden en az 50 puan almak kaydıyla ortalama en az 70 puan almaları gerekiyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği;

Telefon numarası; 0(212) 454 04 90 / www.tim.org.tr

Adres;  Dış Ticaret Kompleksi B Blok, Çobançeşme Mevkii, Sanayi Caddesi Yenibosna Bahçelievler / İSTANBUL

Kamupersoneli.net I ANKARA