Öğretmen

MHP'li Arzu Erdem PİCTES Öğretmenlerinin Sorunlarını Gündeme Getirdi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesine atanan öğretmenlerin sorunları hakkında katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem katıldığı TV programındaki açıklamalarını kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Konu ile ilgili olarak MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında “Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesine atanan öğretmenlerimizin ( #PICTES ) bulunduğumuz her platformlarda sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesine atanan öğretmenlerin sorunları hakkında MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

“ELEŞTİRİYOR MUYUZ ? EVET”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında “Suriye’den gelen çocuklarla ilgili burada insanlar bazen şöyle anlıyor; sığınmacıları mı savunuyorsun? Ben şöyle söylüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz mazlumun yanındayız. Mazlumun yanındayken hükümetin sığınmacı politikasını beğeniyor muyuz hayır, tasnif ediyor muyuz hayır. Kontrolsüz bir girişim olduğunu eleştiriyor muyuz evet.” ifadelerine yer verdi.

KADROYA GEÇİRİLMELERİ ŞART 

Arzu Erdem PİCTES öğretmenleri hakkında açıklamasında ise “PİCTES öğretmenlerimiz var bizim. Bu öğretmenlerimizin geçici öğretmen statüsünde. Ne olacak bunlar? Bu kişilerin kadroya geçirilmesi şart. ” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA