Aöf

14 Ocak AÖF Final Sınav Sorularını ve Cevaplarını Haberimizde Tartışıyoruz

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 14 Ocak tarihli final sınavı tamamlandı. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Açıköğretim final sınavını sınava giren siz okuyucularımız ile tartışıyoruz. 

AÖF FİNAL SORULARINI DEĞERLENDİRİYORUZ

14 Ocak pazar günü iki oturumda yapılan AÖF filan sınavının birinci oturumu sabah saat 9.30’da başladı ve adaylara 2 saatlik süre tanındı. 2 saat boyunca sınav sorularını yanıtlayan adaylar birinci oturumu 11.30’da bitirdiler. AÖF final sınavının ikinci oturumu ise saat 14.00’da başladı ve adaylara yine 2 saatlik bir süre tanındı. 

SORULAR KOLAY MIYDI? ZOR MUYDU?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu final sınavını, sınava giren adaylarla birlikte tartışıyoruz. Sınavda çıkan sorular sizce kolay mıydı zor muydu? Sınav için verilen 2 saatlik süre yeterli geldi mi? Gerçekleştirilen final sınavında daha önceki yıllardan çıkmış sorular bulunuyor muydu?

Tüm bu soruların cevabını siz okuyucularımız ile birlikte değerlendiriyoruz. Sizlerde vermiş olduğumuz bağlantı aracılığıyla gerçekleştirilen AÖF final sınavı sorularına ilişkin düşüncelerinizi bizimle paylaşabilir ve yorumda bulunabilirsiniz.