Emniyet Personeli

EGM Bünyesinde En Az Lise Mezunu 10 Bin PÖH Alımı Yapılacak ! İşte Genel Şartlar

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde en az lise mezunu 10 bin Polis Özel Harekat alımı yapılacak. Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında 36 bin polis alımının yapılacağını ifade etmişti. 10 bin PÖH alımına ilişkin adaylarda aranacak genel şartları, alımların nasıl yapılacağı ve adayların taleplerini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Uzun zamandır Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Polis Özel Harekat alımı yapılması gündeme geliyor ve adaylar konu ile ilgili olarak taleplerini belirtiyorlar. Konu ile ilgili olarak çeşitli açıklamalar yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Özel Harekat alımına ilişkin en can alıcı açıklama ise MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’den geldi. 

YAKIN ZAMANDA 10 BİN PÖH ALIMI YAPILACAK

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında adayların haklı taleplerini gündeme getirerek yakın zamanda 10 bin Polis Özel Harekat alımının konuşulduğunu ifade etti. Ancak söz konusu kurumlardan açıklama yapılmadığından dolayı Polis Özel Harekat alımları hakkında net bir tarih verilmiyor.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında Polis Özel Harekat alımları hakkında çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek yakında zamanda 10 bin PÖH alımının yapılacağını ve bunda kadınlara da kontenjan verileceğini ifade etti.

2018 YILI İÇİNDE 36 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

Bunun yanı sıra Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak da bir açıklama yaptı. Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında 2018 yılında polis sayısının arttırılacağını ve 36 bin polis alımının yapılacağını ifade etti. Bu kapsamda 10 Polis Özel Harekat alımının 2018 yılında yapılması bekleniyor. Bundan önce 10 bin Polis Özel Harekat alım ilanı Ocak ile Şubat ayı arasında yayımlandı. Bu kapsamda Polis Akademisi Başkanlığı veya Emniyet Genel Müdürlüğünün Şubat ayının sonuna kadar En Az Lise Mezunu 10 Bin Polis Özel Harekat alım ilanını yayımlamasını bekliyoruz. 

Söz konusu alım ilanı yayımlandığında genel şartların nasıl olacağı da araştırılıyor. Bu kapsamda kamupersoneli.net olarak bir önceki 10 bin Polis Özel Harekat alımındaki genel şartları ziyaretçilerimiz için derledik. Buna göre hiç bir değişiklik olmadığı sürece yayımlanacak olan 10 bin PÖH alım ilanındaki genel şartlar şöyle olacak:

GENEL ŞARTAR

Polis Özel Harekat alım  ilanına başvuru yapacak olan adayların “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul olmak üzere, ön lisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık 1989 ve sonrasında doğanlar), Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak,” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Emniyet Genel Müdürlüğü veya Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Polis Özel Harekat alım ilanı yayımlandığına adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Bu nedir ya nasıl bir yas esnetilmesi bu yapın 30 yas sınırında millet basvuru yapsın

  2. Artık olsun ocak sonu şubat bası ya Allah bizede o kutsal formayı giymeyi kalbimizin üzerinde türk bayragını tasımayı nasip etsin

  3. OLLEY BE
    LİSE ALIMI OLSUN BAYAN ALIMI OLSUN
    KPSS ŞARTSIZ OLSUN

  4. ALLAH SORSUN YAS HADDİNİ YUKSELTMEZLER İSE EGER RABBİM SORSUN BU NEDİR YA HANİ YAS ESNETİLECEKTİ İNSANLARİ KANDİRAMAZSİNİZ ARTİK

  5. artık ilan yayınlanmalı süreçler uzun sürüyor zaten bu kutsal vazifeyimi yapmak isteyen bir sürü genç var

  6. Alımları merakla bekliyor üniversite mezunu yum açıklacak ama ne zaman

  7. Yurtdışında yüksek öğretim kurumdan mezun olmakta ne ya lise mezunu tmmda bunlar zivanadan çıktı

  8. Ilk once meslegin basinda meslek ahlakini ogretmek lazim bu yenilere yoksa mazAllah

  9. Asker tecili biten bakaya kalanlaroda alin bu gorevde bir nevi askerlik

  10. Yaş sınırını 30 yapsınlar bu nasıl bir yaş esnetmesi

  11. yaş şartını 35 yapmaları gerek zati bu fötüden dolayı bir sürü insan madur oldu bu yüzden bir şans verilmesi gerek diye düşünüyorum

  12. Yaş sınırı esnetilsin 30 yaşına kadar en azindan

  13. on lisans mezunuyum 1 1 1990 dogumuyum yani başvuru yapamayacakmiyim…

  14. 10000 poh qlimi olursa en az 3000 bayan poh alimi olsun. Biz bu kadar istiyosak basaririz

  15. Bu yaşı esnetin ya ben üniversite mezunuyum yaş yüzünden giremiyorum 30 yapın bari liseler bizden daha çok şans buluyor.

  16. Arkadaskar her yerde torpil var biz bu kadar cok istiyoruz ama gel gor ki her yer torpil ben 160.8 boy ile pomem de elenirken milletin babasi komiser diue 1.58 boy ile kazaniyor adaket falan yok hic

  17. Alimlar biran once yapilsin. Allah yar ve yardimcimiz olsun kardeslerim.

  18. Yaş sınırı çok kısa. 32 yaş sınırı olsun.

  19. 2 buçuk ayla başvuru yapamıyorum bu nasıl düzenleme

  20. 30 yaş snırı olsa ben hazırım lütfen bi düzeltme yapın ey yöneticiler

  21. Yas sarti 35 olsun sadece sadece lisans mezunu slinsin diger kisiler de fakulteden mezun olsun kpss 65 ile alim bekliyoruz..

  22. En az lise mezunu kpss şartsız yaş sınırı 29 30 arası olsun alımlar ise mart sonu olsun martta mezun olacak öğrenciler var açıköğretimden

  23. Yaş sınırı esnetilmeli otuz (30) yaş sınırı olmalı diye dusunuyorum

  24. Yav sizde vicdan varsa bu yaş sinirini 35 yaparsiniz 32 yaşinda giremiyorum sesimizi duyun bi care üretin

  25. Bayan alımıda olsun bu sefer bizede yer verin artık lütfen

  26. artık ilan yayınlanmalı süreç uzun zaten bu ayda yayınlanmalı

  27. li̇se mezunu alinmasin ününvertes okumanin anlami ne ozaman bi̇zsde okumayalim

  28. ALLAH İÇİN LİSE ALIMI OLSUN BAYAN ALIMI OLSUN KPSS ŞARTSIZ OLSUN

  29. Heyecanla bekliyprum lise mezunu olmasına çok çok sevindim

  30. Sayın bakanım Allah için yaş sınırı 30 olsun dört gözle bekliyoz yaş sınırı esnetilsin

  31. 89 lular yine dahil olmuyor desene ikinci kez giremiyeceğiz yaşımız geçiyo el insaf

  32. Benim görüşüm 18 hiç olmamlı 22-32 arası olması lazım ve askerliğini yapmış daha mantıklı

  33. Yas sinirini 27 olmasi haksizlik. 30 35 olmasi cok daha iyi olur. Tsk ederim.

  34. Yaş sınırını bayanlarda yükseltsinler giremiyorum yaaaa

  35. Eğer bu yorumlar ilgili makamlara gönderiliyor veya değer veriliyorsa lütfen yaş sınırını gözden geçirilmesini dile getirmek istiyorum yani bir dönem bile yaş şartını yukseltirseler bu herkes için iyi olacak.

  36. sabırsızlıkla bekliyorum 3 yıldır. spor yapıyorum herkesi̇n hakkinda hayirlisi li̇se mezunu kpss şarti aranmadan pöh alimi i̇laninin yayinlanmasini bi̇ran evvel bekli̇yorum gazamiz mubarek olsun arkadaşlar.

  37. 43 sn de parkuru btirdim genelde hiiç bi sorun yok adam 50 sn de yaptı onları aldılarr19. donem poh de bu torpillilere bi durun dese birisi hayallerim emellerim bunlar gibi karektersiz ler yüzüne gitti herkez hak ettiği yere gider inşAllah..

  38. Kpss şartsız olsun lise mezunu olsun.Bayan adaylarında önü açılsın bayanlarda boy sınırı kalksın!!! "Vatan" sevgisinin cinsiyet ayrımı olmasın! O kutsal formayı Kalbimizin üstündeki bayrağı taşımayı nasip etsin inşAllah. Tamam

  39. Lise mezunu kpss şartı 70 olsun diyen arkadaslar madem bu kadar caliskansiniz üniversiteye gidin pomem deneyin. Lise mezunu kpss şartsız alim olunmasi icin kampanya baslatildi kpss sartli degil. Kpss sarti madem istiyorsunz pmyoya gidin siz NOKTA

  40. 12 siniflar icin bir bilgi varmi gecici mezuniyet belgesi ile basvuru yapabilirmiyiz bilgisi olan varmi

  41. Diyer sayfalarda kesin bişey yazmıyor hatta bu yıl bile alımın olamama ihtimali olduğunu yazıyo
    Bu bilgi bu yıl için kesinmi acaba

  42. Bu yaş problemi ne olacak 28 ney yahu şunu 30 üstuyapın

  43. Cocukluğumdan beri hayalimdi bi kismet olmadi yas aramalari doğruda birde benim gbi 30 ike 35 yas arası olanlar var diyeceksiniz ki oo bir ayaniz cukurda yapsinlar bir istastan bu devlede yasla alakali deyil vatanini miletini seven caki gbi adamlar laxim gerci dayisi olanlardan sıra bize gelmez yinede bir ogul babasina kizamaz kusemez devletimiz baki olsun yeter saygılarla

  44. Bayan alımı var mi acaba ve ne zaman başvuru yapmamız gerekiyor şimdiden tesekkur ederim

  45. Ya artık net bir bilgi olsun.Bunları bilgileri bizde biliyoruz.Elimizde gerçek bir bilgi olsun ki ona göre davranalım

  46. Allah aşkına almlar biran önce olsun lise mezunu alımıda olsun

  47. 35 yaşına gelmiş birini eğitemezsin eğitim konusunda cok kör düşünüyorsunuz

  48. Lise mezunu değil en az ön lisans ve yüksek lisans . Lise mezunu değil değişti o madde

  49. Tüm şartlar uyuyor.KPSS de istenirse istensin puanda yetiyor.geriye sadece ilanı beklemek ve spor yapmak kalıyor
    Rabbim hayırlı ise nasip et:)

  50. Rabbim inşallAh burda yorum yapıp ve pöh'ü isteyen herkese nasip etsin inşAllAh

  51. Kpss istenmesin bence. Dusman karsimiza cikinca ilk su soruyu cevapla ondan sonra ates et denilmicek. Genc ve dinamik olanlar alinsin. Bayanlarada fazla kontenjan ayrilsin.

  52. Buradan yetkililere sesleniyorum. Sayın bakanımızın lütfen yaşı 30 yapın geçen yılda bes aydan kaybetik

  53. yas siniri olmasin yada daha da genisletilsin istiyoruzzz

  54. Merhabalar ben dokuzuncu sınıftayım polis özel harekatçı olmak istiyorum. Boyum 1.64 kilom 51buçuk sol gözüm bozuk 0.75 derece ama ilerlemiş olabilir ben şunu soracaktım sıkıntı olur mu?. Bide göz sınırı ne kadar olmalı?

  55. arkadaşlar aklı olan pöh yada uzmanlığa gitmesin köpek gibi davranıyorlar ve hiç izniniz olmuyor 6 ay sonra nasıl kurtulurum burdan diye düşünüyorsunuz. benden demesi gidin bi markette çalışın yemin ederim kafanız rahat olur. bu dediğimi şuan anlamıcaksınız ama o mesleğe girdiğiniz hafta anlıyacaksınız.

  56. li̇se mezunu kpss şarti aranmadan pöh alimi i̇lani gelsi̇n herkese başarilar arkadaşlar hakkimizda hayirlisi

  57. Kardeşim ben 31 yaşındayım girmek istiyorum yolumuzu açım nedir bu yaş sınırı çekin 35 yaşa ne olacak biz işe yaramıyormuyuz

  58. bende lise mezunuyum bunu kaç kez dile getirdim, bu şerefli göreve ihtiyacı olan lise mezunlarıdır, lisans mezunları değil.

  59. HAYATIMIN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI KOLUMDA DÖVMEM OLMASIYDI ÇOK İŞ KAYBETTİM PÖH E GİRDİM ELENDİM BEKÇİLİĞE GİRDİM ELENDİM 90 LIYIM SON ŞANSIM KOLUMDA DÖVME VAR AMA ARTIK SIKINTI OLMUYOR SANIRIM. HERKES İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN AMA LÜTFEN ARTIK TORPİL İŞİ OLMASIN KARDEŞİM

  60. Olsun artık alım Allahım o üniformayi giymeyi nasip eder inşaAllah

  61. Olsun artık alım Allahım o üniformayi giymeyi nasip eder inşaAllah

  62. Askerlikle , Kpss istemez insAllah tek istegimiz bu

  63. Askerlikle , Kpss istemez insAllah tek istegimiz bu

  64. Askerlikle kpss istemez insAllah tek istegimiz

  65. Yaş şartı esnetilsin hangi devirdeyiZ mağdur oluyoruz yapın şunu 30.

  66. Yaş şartının 30 olmaması çok saçma 15 gün yüzünden başvuru yapamıycam

  67. İnşAllah kpss şartı ve askerlik şartı olmaz bir an önce alım için resmi duyuru yapılır

  68. Acık öğretimde okuyanlarda son sinifdakilerde basvuru yapabildin

  69. Lise mezunu iyi olmuş yaş esnetilmeli kps de olursa 60 olmalı

  70. Yaş sınırı29-30 olması lazım herkes girebilsin standart şartlar gelsin giren ögrencilere bu kadar basit gereginin yapılmasını iztiyoruz

  71. Gençler rahat olun ben önceki alimdan girdim okuldayım Kpss falan olmicak siz şimdiden parkura hazırlanın çünkü yedeğe kalanlar daha hırslı olacak vesselam.

  72. Alımlar 9 ocaktamı baslıyor sabırsızlıkla bekliyoruz

  73. 1998dgm luyum yaş tutarmi merakla bekliyorum duyurunuzu

  74. Ya bu ne ya hane gecen defa yad siniri 30 inda gun almamis olmasi istendi ne hos yine ayni olsun rica ediyom ABILER VE ABLALAR…

  75. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir an once aciklanir inşAllah

  76. Boyum 1.68 kilom 52 polis olabilir miyim ? Başvuru yapsam eğer bilmiyorum hiç başvuru yapmadım ama çok olmak istiyorum … Vücut endeksini hesapladim 18.2 falan gelio vücut endeksi uyuyor sanırım bilgilendirir misiniz?

  77. Admin 18 yasima ekim ayında girdim ben basvuru yapabilirmiyim

  78. insanların işi değil cesaret akıl ve vatan sevgisiyle olacak doğaştan içinde bulunması gereken özelliklere mümkün

  79. Kps olmadın lise alımı bayan olsun herşeyim tutuo inşallh başvurcam parkurlara nasıl çalışcaz ne gbi parkurlar oluo bilen varmı

  80. Boy şartı esnetilse ya subaylikda 166 polislikdede 166 olsa iyi olur 19 dönemde 1 cm yüzünden kaybettim

  81. Boy şartı esnetilse ya subaylikda 166 polislikdede 166 olsa iyi olur 19 dönemde 1 cm yüzünden kaybettim

  82. Sayın cumhur başkanımız bir ricam olacaktır polis özel harekat olmak istiyurum ve hakında bir şey bilmiyurum lise mezunu yom

  83. 1989 doğumlular başvuru yapabilir mi 28 yaşından gün aldım

  84. 1989 doğumlular başvuru yapabilir mi 28 yaşından gün aldım

  85. 30 Nisan 1989 doğumluyum ben girebiliyormuyum arkadaşlar

  86. Lise megzunu degilim 89 luyum sart lise olmasa olamazmi acaba cok katilmak istiom ?

  87. Lise düzeyine cekerler 200 bin basvuru olur milletin 50 lirasını alırlar 1 ay mulakat yapar 5 ay bekletir

  88. li̇se mezunlari savaş yada darbe çiktiğinda deği̇l her zaman hatirlanmak i̇sti̇yoruz uzmanlikta bi̇le alim şarti ortağreti̇mei̇ndi̇.i̇stendi̇ği̇ zaman alim şartlari deği̇şebi̇li̇yor.li̇se mezunlarida başvrabi̇si̇n ayirim yapmayin saygilar

  89. En az lise mezunu kpss şartı aranmaksızın polis Özel harekat alımlarını bekliyoruz…

  90. Şu yaşı 28 den 30 a çekin en azından. Bu haksız maduriyete son verin .Şartları esnetin ki insanlara umut olsun. Bu kadar talebi gözardı edemessiniz

  91. Yas sınırı lisans mezunlarında olduğu gibi lise mezunlarında da 30 olsun ve lise mezunu kpss şartı olmadan alım olması icin herkes bas bas bagiriyor lütfen değerlendirin artık

  92. Yaş sınırı 31den gün almamış olsa on numara olurdu

  93. Sayın bakanımız dan lise mezunu askerliğini yapmamış yaşı yirmi yirbeş arası olsun çünkü uzun yıllar hizmet edecek vede zaten asker askerlik şartı olmasın

  94. Devamli pomem alıyorsunuz lütfen poh alimi olsun sandıkta gorusuruz

  95. Artik şu renk korlugu zulmune son verilsin . Omrunde ise yaramayacak ama binlerce genc bu sebepten eleniyor. Sesimizi duyurun artik.

  96. Yeni poh alımları ne zaman olucak lise mezunu bilgi bekliyoruz biri duyursun artık

  97. En az lise mezunu pöh alımı olsun istiyoruz kpss şartsız

  98. En az lise mezunu pöh alımı olsun istiyoruz kpss şartsız

  99. Bizler bu mesleğe yürek veren gönülden bağlanan insanlarız lütfen bu kutlu yürüyüşte bu ocakta bizede yer açın PÖH alımlarını bekliyoruz tüm vatan evlatlarına başarılar dilerim.Kamupersoneli sizlerede çok teşekkür ederim

  100. 25 yaş sınırı ,askerlik ve kpss şartı olması gerekiyor yoksa başvuru sayısı çok artıyor ve hakeden insanlar giremiyor …