Kpss

Spor Bakanlığı KPSS 2017/9 İle Memur Alımı Tercih Ücretleri Hangi Bankalara Yatırılacak

ÖSYM tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı KPSS 2017/9 ile memur alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu memur alımı merkezi atama ile yapılacağından adaylardan tercih alınacak. Peki tercih ücretleri hangi banklara yatırılacak? Tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımına ilişkin KPSS 2017/9 tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuzda Ön Lisans ve Lisans düzeyinden memur alımı yapılacağı ifade edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımında tercih yapacak olan adaylar ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden tercih yapacaklardır. Adaylar 22 Mayıs 2016 ile 16 Ekim 2016 tarihlerinde katıldıkları KPSS Lisans veya Ön Lisans puanları ile tercih yapacaklardır. 

TERCİHLER BAŞLADI

Tarihlerin 18 Aralık 2018 tarihini göstermesi ile KPSS 2017/9 Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur alımı tercihleri başlamış oldu. Adaylar memur alımına ilişkin tercihlerini 21 Aralık 2017 saat 23.59’a kadar gerçekleştirebileceklerdir. Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımına ilişkin tüm detaylar için TIKLAYIN.

Tüm bunların yanı sıra adaylar KPSS 2017/9 tercih ücretlerinin hangi bankalara ve ne zamana kadar yatacağını araştırıyorlar. Bu kapsamda kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin sorularını yanıtlıyoruz.

ONLİNE ÖDEME YAPILABİLİR

Adaylar KPSS 2017/9 tercihleri için 22 Aralık 2017 tarihi saat 23.59’a kadar 15 TL tercih ücretlerini ÖSYM’nin belirlediği bankalara yatıracaklardır. Bunun yanı sıra isteyen adaylar kredi kartı veya banka kartı ile ÖSYM’nin internet sayfasında “e-İŞLEMLER”de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile ödeme yapabileceklerdir. ÖSYM tarafından belirlenen bankalar ise şöyle;

TERCİH ÜCRETLERİNİN YATIRILACAĞI BANKALAR

* Bankalar, hizmet binasında veya azami 50 metre uzağında para yatırmalı ATM cihazı bulunan şubelerde gişe tahsilatı yapmayıp bu şubeye gelen adayı para yatırmalı ATM’lere yönlendirebilecektir.

* Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı

* Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

* Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

*Yerleştirme ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile de yatırılabilecektir.