Akademik Personel Alım İlanları

Hacettepe Üniversitesi 41 Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

Hacettepe Üniversitesi ilgili birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim/anasanat dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

Hacettepe Üniversitesi tarafından alımı yapılacak 41 öğretim üyesi alım ilanında yer alan tüm detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Hacette Üniversite’nin yayımlamış olduğu akademik personel alım ilanında yer alan kadro ve alım yapılacak personel sayısına ilişkin açıklamada, Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarında toplam 41 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU EVRAKLARI VE GENEL AÇIKLAMALAR

Genel Açıklamalar,

Profesör ve Doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılır. Başvuru işlemlerinin ardından, ataması yapılacak olanlar, 5 (beş) yıl süre ile gelir getirici herhangi bir mesleki etkinlikte bulunmayacaklarını yazılı olarak beyan ederler. 

Başvuru Evrakları

İlan edilen kadrolara başvuracak adayların; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin Yardımcı Doçentler için 8. Doçentler için 14. ve Profesörler için ise 17. maddelerinde istenilen koşullar ile birlikte, yayın dosyalarına nüfus cüzdanı fotokopisi, diplomalar, doktora ve doçentlik belgeleri, kriterleri sağladığına dair belge, yabancı dil belgesi, varsa Eğiticilerin Eğitimi Belgesi, özgeçmiş formu, akademik etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesini eklemeleri gerekmektedir. Özgeçmiş formu Akademik Etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesi, ekleyeceklerdir.

İlan edilen kadrolara adayların Profesör kadrosu başvurusu için 6, Doçent ve Yardımcı Doçentlik kadro başvuruları için 4 kopya olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını bu amaca uygun bir kutu içerisinde dilekçe ekinde teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

Hacettepe Üniversitesi tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır.