Emniyet Personeli

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'tan Polis Alımı Müjdesi Bekleniyor

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok açıklamalarında 12 bin polisin açıkta olduğunu ve 22 bin polisin ihraç edildiğini bildirdi. Selami Altınok’un bu açıklamalarının ardından polis alımına ilişkin bir müjde vermesi bekleniyor. 

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok katıldığını PEKOM Merter Polis Evi’nde düzenlenen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Tefti Kurulu Başkanlığı Müfettişlik Temel Eğitimi ve Güncelleme Seminerinde bir konuşma yaptı ve FETÖ ile irtibatından dolayı ihraç edilen ve açığa alınan polisler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

22 BİN İHRAÇ EDİLMİŞ 12 BİN AÇIKTA POLİS VAR

Konu ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok açıklamalarında 17 – 25 Aralık’tan sonra FETÖ ile irtibatı ve iltisakı belirlenen 22 bin  987 polisin meslekten ihraç edildiğini ve FETÖ soruşturmaları kapsamında 12 bin 36 polisin açığa alındığını bildirdi. Ayrıca Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok açıklamalarının devamında açıkta bulunan 12 bin 36 polis için incelemelerin büyük bir titizlikle devam ettiğini bildirdi. 

YAKIN ZAMANDA İLAN BEKLENİYOR

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok polisler hakkında açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamaların arkasından herhangi bir polis alımı açıklaması gelmedi. Resmi Gazete’de yayımlanan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında yapılan kadro ihdaslarından sadece 4 bin 800’ü kaldı. Söz konusu alımın yakın zamanda yapılması bekleniyor. 

Bir Yorum

  1. Lütfen lise mezunu bayan alımı yapılmasını istiyoruz yaş şartının esnetilme istiyoruz