Aöf

ATA AÖF 3 Aralık 2017 Vize Sınavı Sorularını Tartışıyoruz

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), güz dönemi vize sınav heyecanı bugün sona eriyor. Vize sınavlarının 3 Aralık 2017 birinci ve ikinci oturum sınavları sona erdi.

Birinci oturum sınavına giren adayların sınavları, 09:30’da başladı. Adaylara her ders için 30 dakika süre verildi. 120 dakika süren birinci oturum sınavı 11:30’da sona erdi. İkinci oturum sınavları ise 14:00’da başladı ve 16:00’da sona erdi. 

SINAV SORULARINI TARTIŞIYORUZ

ATA AÖF 3 Aralık birinci ve ikinci oturum sınavına giren adaylarla sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce sınav süresi soru sayısı için yeterli oldu mu? Çıkmış sorulardan soru geldi mi? En çok hangi derste zorlandınız? Siz de ATA AÖF güz dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz…

VİZE SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

ATA AÖF güz dönemi vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF güz dönemi vize sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yaparak öğrenebilecekler. ATA ÖAF vize sınavı sonuçları açıklandığında ziyaretçilerimizi, sitemiz ve mobil uygulamalarımız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum