Kpss A Memur Alım İlanları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 50 Memur Personel Alımı Sona Eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilan ile 50 Uzman Yardımcısı pozisyonunda sözlü sınav ile personel alımı yapılacak.

İlanda talep edilen şartlara durumu uyan ve başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını, bugün (1 Aralık 2017) mesai bitimine kadar tamamlayacaklar. Başvurular, başvuru formu doldurulup imzalandıktan sonra istenilen belgelerin de eklenmesi ve “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Eskişehir Yolu Söğütözü Mahallesi 2177 Sokak No:10/A Kat 1 Çankaya/ANKARA ” adresine teslim edilmesi suretiyle yapılacak.

Başvuru formu ile birlikte diploma veya geçici mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, YDS sonuç belgesi ve özgeçmiş de teslim edilecek.

Sınava Girmeye Hak Kazanan Adaylar; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi sitesinde yayımlanacak. Katılmaya hak kazanan adaylar, istenilen belgeleri, 11 Aralık – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında teslim edecekler. Sınav için; TC kimlik numarası beyanı, diploma, öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti, 4 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş KPSS sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı ya da Bakanlıkça onaylı sureti, ve YDS sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı ya da Bakanlıkça onaylı sureti istenmektedir.

Sınava Başvuru Yapacak Adaylardan; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımaları, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmaları isteniyor. 2017 KPSS’den bölümlere göre talep edilen puanı alan adaylar, YDS’den en az C seviyesinde puan almış olanlar, erkek adaylardan askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olanlar başvuru yapabilecek.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA