Kpss A Memur Alım İlanları

Çevre Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda 20 personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, personel alım ilanına başvurular, bugün (22 Kasım) mesai bitimine kadar  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına (Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:278 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası Kat 1 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Adaylar başvuru esnasında; aday başvuru formu, 2 adet vesikalık fotoğraf, 2017 yılı KPSS Sonuç Belgesi, Yükseköğretim kurumu mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı suretini de teslim edecekler.

ÇEVRE BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili KPSS puan türlerinden en az 80 almış olan, 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşıyan, ülkenin her yerinde görev yapmasına engel sağlık sorunu olmayan, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapabilecek.

SINAVA GİRECEK ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER

4,5×6 ebadında son bir yıl içinde çekilmiş 3 adet fotoğraf, el yazısıyla yazılmış özgeçmişi, askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyan, adli sicil kaydına ilişkin yazılı beyanı, adayın, yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk koşullarına dayanıklı olduğuna dair yazılı beyanı.

YAZILI SINAV TARİHİ

Yazılı Sınav, 23 Aralık 2017 Cumartesi günü Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binasında yapılacak. Adayların sınava gireceği gün, saat ve yer, aday belgesinde belirtilecek.