Personel Alımı

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Akademik Personel Alıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 23 akademik personel alıyor.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinden yayımlanan personel alım duyurusuna göre üniversitenin İlahiyat Fakültesi ( Temel İslam birimleri ) , Eğitim Fakültesi (İlköğretim) , Fen Edebiyat Fakültesi ( Tarih), Fen Edebiyat Fakültesi (Felsefe) , Fen Edebiyat Fakültesi (Sosyoloji), Fen Edebiyat Fakültesi ( Sanat Tarihi ) , Fen Edebiyat Fakültesi ( Türk Dili ve Edebiyatı )  , Eğitim Fakültesi ( Yabancı Diller Eğitimi ) , İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ( İşletme) , Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ( Peyzaj Mimarı ), Güzel Sanatlar Fakültesi (Resim) bölümlerinde istihdam edilecek adayların en geç 22 mart 2016  tarihine kadar üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracat etmesi gerekiyor.

 Herhangi bir kurumda hali hazırda çalışan adayların daha önce çalışıp ayrılsalar dahi çalıştıkları kurumdan ayrıntılı hizmet belgesi alıp o şekilde müracat etmeleri gerekiyor. Ayrıca Doçent Kadrosuna Profesörler, Yrd.Doçent Kadrosuna ise Profesör ve Doçentler müraacat edemeyecekler. Adaylar başvurularında başvuruda bulundukları birim,bölüm ve anabilim dalını belirtmeli ayrıca başvuru dilekçelerine özgeçmiş , iki vesilaklık fotoğraf, nüfuz cüdanı fotokopisi, yayın listesi, doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan 4 adet dosyayı eklemelidir.

İlahiyat fakültesi birimine başvuruda bulunacak adaylardan bölümlerine göre “Hadisleri anlama yöntemi konusunda çalışmaları olması, İslam Ceza Hukuku alanında çalışmaları olması, Mutasavvıf Şihabeddin Suhreverdi hakkında çalışmalara sahip olması” isteniyor.

Fen Edebiyat birimine başvuru yapacak adaylardan bölümlerine göre “Genelleştirilmiş k-horadam dizisi matris temsilleri ile ilgili çalışmaları olmasıi Osmanlı öncesi Türk tarihi üzerinde çalışmaları olması, Tüketim kültürü ve küreselleşme üzerinde çalışmalarda bulunmuş olması, Aristoteles’in önermeler mantığı alanında çalışmaları olması bekleniyor.”

Nevşehir Üniversitesi Akademik Personel Alımı için :Son Başvuru Tarihi 22 Mart 2016

Başvuruda bulunmadan önce yapılan duyuruyu bilgisayarınıza indirim kontrol edebilirsiniz.

İlanı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.