Aöf

Öğrencilerin Dikkatine ! AÖF Kayıt Yenileme Sisteminde Önemli Değişiklik

AÖF kayıt yenileme sisteminde yeni bir döneme giriliyor.

Önce Ders Seçimi Yapılacak, Sonra Para Yatırılacak

Bundan sonra ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler.

AÖF resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Duyuruya göre, kayıt yenileme panelinin erişime açıldığı fakat yapılan güncellemeyle birlikte sistemin değiştiği açıklandı.

Yeni sisteme göre ders seçimi yapılmadan önce banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeycekler.

AÖF resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruda ders kayıtlarına ilişkin şu ifadelere yer verildi;

“Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.”

Kayıt Yenileme Ücretleri Hangi Bankaya Yatırılacak?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında ve bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer bulacak.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 06 Ekim 2017 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil bankacılığından saat 23:30’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, son günde yapılacak ödemelerde kredi kartı kullanılacamayacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. güz dönemi kayıtı sistem üzerinden yaptım ama bir mesaj geldi önlisans not ortalamamı biroya teslim etmem isteniyor şimdi benim kayıdım olmadımı yani

  2. Eğitim öğretim sistemini artik takip edemiyorum hergun birşey değişiyor bezdirdiler artik bi ülkenin eğitim sistemi ile bu kadar oynanmaz

  3. Mustafa bey transkript gotureceksiniz.Notlariniz birleştirilecek.On lisans mezunu iseniz o diploma notu da etkili olacak artık.

  4. Ben mezun olalı 2 sene olmuş transkrip kayboldu. E devlette göremiyorum sadece diploma var olmuyormuş kayıt yenileme için ön lisans not ortalaması isteniyor

  5. 3 ders sınavına Fransızca 1-2 dersi olarak girdim. Sınav sonuçlarında yalnızca Fransızca 2 dersinden kaldım diye düşünürken, şimdi kayıt yaparken Fransızca 1 dersi de karşıma çıktı. Anlamadım sizde de böyle olan varmı???

  6. Arkadaşlar kayıt yenilemeden once önlisans not ortalaması istiyor bürolara giderek e devlet den mezun belgesi çıkarın burolara verin not ortalaması sisteme girilmeden kayıt yapılmıyor bilginize

  7. 4 yanlış 1 doğruyu götürme kaldırılsın.normal örgün öğretime her türlü kolaylık geliyor açık öğretimin suçu ne…