Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan 21. Dönem POMEM'e Başvuracak Adaylara İlişkin Duyuru!

Polis Akademisi Başkanlığı, resmi internet sitesi üzerinden 21. Dönem polis alımına başvuracak adaylara ilişkin önemli bir duyuru yayımladı.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURU

Başkanlığın internet sayfasından paylaşılan duyuruya göre, lisans mezunu adayların, önlisans mezunu dahi olsa lisans düzeyinden başvuru yapmaları gerektiği bildirilirken bu adayların önlisans düzeyinden başvuru yapmaları halinde başvurularının geçersiz sayılacağı aktarıldı. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

– Lisans mezunu adayların eğitim düzeylerine göre başvuru yapmaları gerekmektedir. Lisans mezunu olan adaylar (önlisans diplomaları olsa dahi) önlisans mezunu olarak başvuru yapmaları halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

– Halen lisans öğrenimine devam etmekte olup başvuru tarihleri itibariyle mezun olmamış/olamamış adaylar önlisans diplomaları ve önlisans için yeterli puanları bulunması halinde diğer şartları taşımak kaydıyla önlisans üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 2016 da önlisans KPSS ye girdiğimizde önlisans mezunuydum. Hem bu günü baz alalım diyorlar başvuruda hemde 2016 KPSS puanı geçerli diyorlar. Ozaman bende şunu derim 2016 da ben on lisans mezunuydum hakkımızı yemeğin