Aöf

AÖF İkinci Üniversite Kayıtları Devam Ediyor ! Online Başvuru Nasıl Yapılacak?

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanmıştı.

Yayımlanan duyuruda ise sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının başladığı ifade edildi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavsız kinci üniversite kayıtları hakkında detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte detaylar…

AÖF’TEN DUYURU

Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından yayımlanan duyuruda “2017-2018 Öğretim Yılı İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrencilerin, açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere İnternetten başvuru ve kayıt işlemlerini kapsamaktadır.” ifadelerine yer verildi.

KAYIT DETAYLARI

Peki ikinci üniversite kayıtları nasıl yapılacak ve kimler kayıt yaptırabilecek? Konu ile ilgili olarak adaylar okudukları alanlarda olmak üzere Lisans eğitimini alanlar veya önlisans programlarına Önlisans eğitimi alanlar önlisans programlarına İnternetten başvurarak kayıt yaptırabilirler.

KAYITLAR NE ZAMAN VE NEREDEN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavsız ikinci üniversite kayıtları 5 Eylül 2017 tarihinde başladı ve söz konusu kayıtlar 18 Eylül 2017 saat 17.00’a kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını “http://aof.anadolu.edu.tr” web adresi üzerinden yapacaktır.