Emniyet Personeli

En Az Lise Mezunu PÖH Alımı Bekleniyor ! İlan Ne Zaman Yayımlanacak?

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve 13 bin polis alımının yapılacağı ifade edildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya istinaden 13 bin polis alımının sadece 2 bini Ön Lisans mezunu geri kalanı Lisans mezunu olarak yapılacak. Ayrıca bu alımlar kadın ve erkek olarak yapılacaktır. 

12 BİN POLİS ALIMI İFADE EDİLMİŞTİ

13 bin polis alımı haberlerinin ardından Polis Özel Harekat alımı bekleyen binlerce aday çeşitli sosyal paylaşım platformu üzerinden ve sitemize geri bildirim göndererek en az lise mezunu PÖH alımının yapılmasını talep ediyorlar. Bilindiği gibi Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımı yapılacağını ifade etmişti. 

PÖH ALIMI BEKLENİYOR

Şaban Kütükoğlu’nun açıklamalarının ardından Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden  bir duyuru yayımlandı ve polis alımı yapılacağı ifade edildi. Bu duyurunun hemen ardından PÖH alımını bekleyen adaylar çeşitli sosyal paylaşım platformu ve sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde PÖH alım ilanının biran önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Adaylar gönderdikleri geri bildirimlerde ilanın ne zaman yayımlanacağını sorguluyorlar ancak konu hakkında yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Kamupersoneli.net olarak PÖH alımı hakkında adayların akıllarındaki soru işaretinin giderilmesi için bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Alımın en kısa zamanda yayınlamasını bekleyen vatan evlatlarıyız bu kutlu görevi beklemekteyiz

  2. Lise mezunu pöh alımi yapilmasini rica ediyoruz. Bir an once haberin gelmesini bekliyoruz. illa lisans mezunu olmasi dogru degil bence cunku lisans mezunlarinin yapamadigi seyi lise mezunlarindanda yapabilecek bir cok insan var.

  3. Allah askına lise mezunu alin bu sefer hergun bakıyorum birgünde guüzel haber gelsin nolur

  4. 19.donem poh alimi oldu 20.donem pomem oldu 21.donem poh beklerken tekrar pomem oluyo lutfen poh alimi yapin kac aydir bunu bekliyoruz 19.donemle ayni poh alimi taleb ediyoruz kadinlara kontenjan istiyoruz lutfen.

  5. geçen sene lise mezunu aldınız lütfen bu senede lise mezunu olsun azda olsa kontejan ayrılması gerekir lise mezununada geçen sene ful lise iken bu sene neden böyle bir şey yapıyolar anlamış değilim

  6. Lise mezunu olupta bu ülke için can verecek insanlar var . Lütfen en kısa zamanda yollarımız açılsın . Biriside bizi duysun çok sey istemiyoruz biz bu vatana gönül verdik . Bizim gidecek baska vatanımız yok . Bizede lise mezunlarınada şans verilsin .

  7. Lütfen bizi dikkate alın sevmediğim bi mesleği icra ediyorum ve lise mezunu olarak pöh için bekliyorum

  8. Lise mezunlarınada şans verin lütfen . Bizimde birkere şansımız olsun bayanız diye silah tutamayacakmyz hainin alnından vuramayacakmyz . Bu ülke icin gelecegimz için Şehadet şerbetini içmek istiyoruz. Duyun sesimizi artık lütfen . Bizimde şansımız olsun . Bayan alımı olsun lise mezunu alımı olsun . 3 yaşımdan beri tek hayalim . Nolur biriside bizi duysun artık. Bizim baska devletimiz yok . Bizim başka bayrağımız başka vatanımız yok . Lise mezunu ve bayan alımı olsun lütfen .

  9. Lise mezunu alım yapılsın Allah rızası için 2 yıldır sevmediğim bi bölüme zorunlu gidiyorum artık isteyerek sevdigim bi yere gitmek istiyorum ilan en kısa zamanda olsun lütfen biz lise mezunları da mülakatlara hazırlanalım

  10. Ne Mutlu Turkum diyene
    Turk'e düşman olma dost ol
    POH JOHLER GIZLI KAHRAMANLAR
    Bir ölürler ama bin dirilirler
    Işte tam da bu yüzden Ankara'da jöh var
    Halkın içindendir onlar halkın kendi evladı
    7 sinden 70 ine güven istinadı
    Korumaktır vatanı Jöhlerin tek muradı
    Oğuzlar diye bilinir Van'daki timin adı

    Editleyen: TcGenelKurmay Team
    Hazırlayan OHT TIM

  11. Lise mezunu alinmasini rica ediyorum yas 30 olabilirse bizimde ulkemize bir yararimiz olur insaAllah.

  12. 1 yıldır pöh alımı bekliyoruz pöh alımı olsun artık bizim gibi genç kardeşlerimi es geçmeyin biz bu ülkenin gelecekleriyiz hayırlı haberleri bekliyoruz her gün kontrol ediyorum acaba ilan verildimi bi gelişme oldumu lise mezunu pöh alımı olsun artık

  13. Binlerce lisans ve ön lisans alıyorlar bunların içinde poh ve lise mezunlarının da alınması daha uygun olacaktır binlerce gençlerimiz var hepsi dinamik ve atikler ve eğitim için yaşları 12 21 arası gençler daha uygun ve daha verim sağlanır ağaç yaşken eğilir ve lisans veya mezun diye sınırlanmamali ki herkese Fırsat sağlanmış olsun.

  14. Burdan devlet büyüklerimizden rica ediyoruz lütfen YAŞ sınırı 30 olsun ..

  15. Arkadaş 30 yaşındayım aslan gibiyim bütün spor dallarında başarılıyım kendime çok güveniyorum neden ben ve benim gibi arkadaşları almıyorlar yetkililere sesleniyorum bizleri unutmayın boş bırakmayın sınav tabi tutun hakkını veren kazansın alnının teriyle calissin

  16. pöh alımı istiyoruz.Lise mezunuyuz ne olur liselileride görün.Biz vatanımız için canımızı veririz görevi bize layık görün lütfen açıklama bekliyoruz. pöh alınmassa bile 13000 alıma liselileride ekleyin lütfen.

  17. Kollarimda dovmeler facalar var bende lise mezunuyum bende poh olmak istiyorum

  18. Şartlar 19. Dönemin ki gibi olursa adaylar ve ben memnün oluruz. Ben de ön lisans okuyorum lakin alımların lise den başlamasını istiyorum. Bizleride dikkate alırlarsa mutlu olur. Sizlere de teşekkür ederim kamu personeli sizlerin sayesinde en azından sesimizi duyuruyoruz.

  19. Geçen sene başvurdum babam üni oku diye parkura girmeme izin vermedi ama memeleketimiz böyle terör örgütleriyle karşı karşıyayken biz geçnlerinde vatanına sahip çıkması gerekiyor lütfen yapın şu pöh alımını artık

  20. Lütfen lise mezunu bayan alımı da yapın ön lisans ve lisans mezunu olmak şart degil o işi kalbi ile yapacak yüzlerce insan var vatan uğruna can verecek olan bizleriz hayallerimizi gerçekleştirin lütfen

  21. şartlar 19.donemin ki gibi olmasını istiyoruz en az lise mezunu olsun lutfen duyun sesimizi.

  22. Lütfen artık bu konu hakkinda aciklanma yapilsn beklemek ten skldk

  23. önemli olan lisans mezunluğu değil kalbindeki vatan aşkıdır bunuda elhamdulillah 15 temmuzda bu milletin gençleri gösterdi hala lise lisans mezunu ayrımı yapılıyor işinize gelince hemen liseye indir seviyeyi işinize gelmeyuince lisansa çıkar .

  24. Lütfen alımlara lise mezunlarını da ekleyin 13 bin alıma bizi de ekleyin bu işi vatan aşkıyla yapacak yüzlerce insan var 15 Temmuz'da lise önlisans lisans olmadan hepimiz çıktık vatanı korumaya

  25. Lise mezunuda istiyoruz biz de bu görevi yerine en iyi şekilde getiririz

  26. aylardır pöh alımını bekliyoruz pomem alınıyor 13 bin hani 3 bin pöh alınacaktı buradan bütün yetkililere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz pöh alımı yapın '!!!!

  27. Biran önce bu sene icinde pöh alımı yapılsın kpsa aarti aranmasin en az lise mezunu olsun bekliyoruz hala

  28. Lise mevzunu kpss sartı olmasın bayan alımı olsun

  29. Yaş sınırı yükseltilmesini bekliyoruz yaş sınır 35 olmasını istiyoruz

  30. hergün hergün bakıyorum liseliler de pohe katılabilecek haberini görmek için..

  31. Lise mezunlarından pöh alımı olsun artık yıllardır bekliyorum.