Kpss

KPSS 2017/1 Merkezi Atama Tercih Sonuçları Bekleniyor !

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 21 Haziran KPSS 2017/1 merkezi atama tercih kılavuzu yayımlandı. Kılavuzun yayımlanması ile KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri başlamış oldu. 

KPSS 2017/1 merkezi atamada adaylar Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirtilen 2 bin 780 kadro için tercih işlemlerini yaptılar. Adaylar tercihlerini ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden T. C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleri ile yaptılar. KPSS 2017/1 merkezi atam tercihleri 3 Temmuz 2017 tarihine kadar devam etti. 

SONUÇLAR BEKLENİYOR

Adaylar 2. merkezi yerleştirme olan KPSS 2017/1 tercihleri için 15 TL ÖSYM tarafından belirtilen bankalara yatırdılar. Tercih ücretini yatırmayan adayların tercihleri onaylanmadı. Tercih işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Konu ile ilgili olarak “Yeni Haftada ÖSYM Milyonların Kaderini Belirleyecek” başlıklı haberimizde ÖSYM’nin sonuçları bu hafta içinde açıklayacağını ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. 

Bir Yorum

  1. Bu kadar kamu alımı olacağını söylüyorsunuz çocuklarım baş vurdukları halde kimse almıyor bana yardımcı olursanız sevinirim