Kpss

KPSS 2017/1 Merkezi Atama Tercihleri Nasıl Yapılacak?

Devlet Personel Başkanlığı tarafından KPSS 2017/1merkezi atama tercih robotu ve kadro dağılımı 16 Haziran 2017 tarihinde yayımlandı. Yayımlanan tercih robotu ve kadro dağılımında adaylar hangi kurumun ne kadar personel alımı yapacağını gördüler ve bu kapsamda tercih planlarını ortaya çıkardılar.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 21 Haziran 2017 tarihinde KPSS 2017/1 merkezi atama tercih kılavuzu yayımlandı ve tercih işlemleri başlamış oldu. Tercih işlemleri başladı ancak birçok ziyaretçimizden aldığımız geri bildirim ve yorumlara göre tercihlerde ücretin tercihten sonra mı ya da tercihten önce mi yatırılacağı merak ediliyor.

KPSS 2017/1 TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?

KPSS 2017/1 merkezi tama tercihlerinde adaylar ÖSYM şifreleri ile sisteme girerek 2016 KPSS puanlarına göre tercih yapacaklardır. ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminde tercih işlemlerini tamamlayan adaylar tercihlerin onaylanması için aşağıdaki bağlantıda kamupersoneli.et olarak belirttiğimiz bankalara 15 TL tercih ücreti ödeyerek tercihlerini tamamlayacaklardır. 

Bir Yorum

  1. sayin kamupersoneli̇ yöneti̇ci̇leri̇
    ptt mülakatlarinin aci̇l açiklanmasi konusunda bastirir misiniz?