Kpss

GTHB 2058 Personel Alımı KPSS 2017/7 Tercih Kılavuzu ÖSYM Tarafından Yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımına ilişkin KPSS 2017/7 tercih kılavuzunun yayımlandığı ifade edildi. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 23 Haziran- 4 Temmuz 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 23 Haziran 2017  tarihinde saat  10:00’dan itibaren erişime açılacak,4 Temmuz 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

Adaylar, tercihlerini Ek’te yer alan KPSS-2017/7 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, saat 10:00’dan itibaren internet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Bir Yorum

  1. Tarım bakanligina sosyologlar da aranmalı lütfen bu bakanlıktan da sayı bekliyoruz

  2. Herzaman ki gibi biz onlisan mezunlarını yine yaniltmadiniz.bir tane bile tercih edeceğimiz yer yok.bu ne adaletsizliktir. Tebrik ediyorum sizi.umutlarimizla birkez daha oynadınız.bu hukumetime okadar guveniyordumki biz gençleri yarı yolda bırakmaz diyordum.sayin cumhurbaskanim siz bari sesimizi duyun.duyunki yıllardır hayal ettiğimiz bu memurluk kapılarını bizede açın. Onlisans mezunlarinida unutmayın. Biz burdayız bekliyoruz.

  3. Em az kadro gıdaya verildi hakkımız haram olsun yıllarca surunuyoruz 90 puan aldım ama bos zıraat e dadanının sız gıdadan zehırlenınce anlıcaksınız

  4. tekni̇syen be teknikerleri görmezden gelin onlarda sizi seçimlerde hemde büyük bir taban farkı ile…

  5. güvenlik soruşturması nerde alım yapıldıktan sonra yapılsa yine fetöcüler gircek galiba

  6. hergün fetöcülerin kamu kurumlarından temizlendiği bir ülkede bakanlığımız önlem almıyor 2017/1 merkezi alımında dahi güvenlik soruşturması varken bakanlığımız neden yapmıyor neden fetöcülerin önüne geçmiyor…..

  7. Yıllardır magduruz bu ülkede veterinere ihtiyaç olduğu kadar veteriner tekniklerine de ihtiyaç var lütfen bskanim ya lütfen bosunami okuduk kadro yok bir şey laborant ve veteriner saglik teknikeri de alin yeter artik mağdur olmak istemiyoruz