Kpss

2017 KPSS Alan Bilgisi İşletme Testi Soruları, Cevapları ve Yorumları

2017 KPSS ALAN BİLGİSİ SONA ERDİ

Kamudaki A Grubu Kadrolar için yapılan 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2017 kpss) (Alan Bilgisi)  Sınavı üçüncü oturumu sona erdi. Kamupersoneli.net olarak sınavlar hakkında adayları dinliyoruz. ÖSYM tarafından yapılan 2017 KPSS Alan Bilgisi Sınavında adaylar İşletme ‘den 30 Soru cevapladılar. Genel İtibariyle sınavın kolay olduğuna dair yorumlar aldık. Sınav sizce de kolay mıydı?

SINAV HAKKINDAKİ YORUMLAR

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)  tarafından gerçekleştirilen 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2017 KPSS Alan Bilgisi) sabah oturumu az önce sona erdi. Ve Sıcağı Sıcağına bu heyecanı yaşayan adayların yorumlarını almaya devam ediyoruz. 2017 KPSS Alan Bilgisi İşletme soruları hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle ve sınav heyecanını sizin gibi yaşayan diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Sınavda hatalı soru ya da sorularla karşılaştınız mı? Bu sorular hangileriydi? 

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sonuçlar da sizce  hata var mı? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?  Sizlerde yorum yaparak sınav hakkındaki görüşlerinizi diğer adaylar ile paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Yorumlar sayfanın alt kısmından yapılmaktadır.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bir tane hukuk sorusu yanıtı doğru değil borçlar Kısmi ifa sorusu