Öğretmen

Öğretmenler için İl Dışı Atama Başvuruları Başlıyor ( Şehir Dışı Tayin Başvuruları Nereden Yapılır?)

Öğretmenler için İl Dışı Atama Başvuruları Başlıyor

MEB Personeli tarafından merakla beklenen il dışı yer değişikliği başvuruları yakın zamanda kabul edilmeye başlanacak.  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri takviminde belirlenen tüm işlemler aksamadan devam edecek.


Öğretmenler için İl Dışı Tayin Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

6 Haziran 2016 tarihi itibariyle bir kaç Milli Eğitim Müdürlüğü hariç isteğe bağlı il içi atama sonuçları açıklanmıştı. Söz konusu atamalarda sıra şehirlerarası tayinlere geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan yer değiştirme takvimine göre şehir dışı yer değiştirme işlemleri için başvurular 16 Haziran 2016 tarihinde başlayacak ve 22 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

İl Dışı Atama Başvuruları Nereden Yapılacak?

27 Haziran 2016 ‘da atamalar gerçekleşecek. İlişik kesme ve göreve başlama tarihi ise 28 Haziran 2016 olarak açıklanmıştı. Yer değiştirme talebinde bulunacak öğretmenler MEBBİS üzerinden 16-22 Haziran 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilirler. İlgili tarihlerden sonra başvuru işlemleri yapılamayacak ve tayin taleplerinde bulunulamayacak.

Her Türlü Önemli Gelişme Cebine Gelsin!


Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha da fazlasından haberdar olmak için MEB Personeli ve kamu personelinin değişmez adresi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. İlgili haberler ve duyurular cep telefonunuza bildirim olarak gelsin ve her gelişmeyi yakından takip edip kaçırmayayım diyorsanız kamupersoneli.net’in android uygulaması tam size göre. Hemen google play üzerinden ücretsiz olarak “kamu personeli” uygulamasını indirin ve gelişmelerden anında haberdar olmanın tadını çıkarın.

Kamupersoneli.net | Ankara