Engelli Personel Alım İlanları

2016 Turkcell Engelli Personel Alımı

 Turkcell ve Grup Şirketleri Engelli Personel Alımı yapacak. Türkiye’nin lider GSM operatörü Turkcell Engelli personel istihdamı yapacak.

Hangi Şehirler için Personel Alımı Yapılacak?

Söz konusu alımlar ; Ankara, Artvin, Çorum(Merkez), Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, İstanbul(Avr.), İzmir, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Van, Karaman, Kırıkkale, İstanbul(Asya) şehirleri için yapılacak. Söz konusu engelli personel alımı için pozisyon seviyesi  uzman olarak açıklandı.

Turkcell Engelli Personel Alımı için Aranılan Nitelikler

Başvuruda bulunacak adaylar 


 En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu
 Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek
 Telefonda etkin iletişim kurabilen
 Düzgün bir diksiyona ve uygun bir ses tonuna sahip
 Bilgisayar kullanabilen
 Müşteri ve hedef odaklı
niteliklerine uymak zorundadır.

Başvurular için Talep Edilen Eğitim Durumu

Turkcell Personel alımı için başvuruda bulunacak adayların Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun) eğitim seviyesi şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir.

Başvurular Nereden Yapılacak?


Başvuru işlemleri için “http://www.kariyer.net/is-ilani/turkcell-ve-grup-sirketleri-genel-basvuru-engelli-1323121” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu personeli alımları, Engelli personel alımları, kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, Ekonomiden son dakika haberler ve daha fazlası için kamu personeli sitesini takip etmeye devam edin.Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek personel alımlarından anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Hatay İskenderun'da ikamet etmekteyim daha önce 10 yıl Türk telekom da çalıştım iş arıyorum büro deneyimim bulunmaktadır

  2. Ben diyarbakirdan yeni alimi is kur sayfasinda gordum ve katildim olumlu gecti cvp bekliyorum