Öğretmen

MEB BİLSEM öğretmen kontenjanları listesi yayınlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 16 Ocak 2017 tarihinde resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuru ile Bilim ve Sanat Merkezleri’ne öğretmen seçme ve atama kılavuzunun yayımlandığını açıklamıştı. 2017 yılı Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu kapsamında bilim ve sanat merkezlerine başvuru yapılabilecek alanlara ilişkin kontenjan listesi ise bugün yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan BİLSEM öğretmen kontenjanlarına aşağıda bulunan bağlantılardan erişebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan, BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu duyuru ve kılavuz şu şekilde;

“Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinin öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak öğretmen alımı yapılacaktır. Atamalara ilişkin başvuru ve onay süreci 06 – 17 Şubat 2017 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Öğretmen seçme ve atama sürecine ilişkin iş ve işlemlerin kılavuzda yer alan hükümler doğrultusunda yapılması gerekmektedir.

Başvurusu yapılacak Bilim ve Sanat Merkezlerine ait norm kadrolar daha sonraadresinden yayımlanacaktır.”

Bir Yorum

  1. Bu bazı askeriyede kiler benimle ilgisiz olan iletişim sistemlerini g.e.s sistemi üzerinden bana niye ulaştırıyor.bu askerlerin harp sanatından başka ne işi var